Bitirmek üzereyim, çok güzeldi. Öyle bir deneyim yaşamak ister miydiniz? Bundan sonra Simyacı'yı okuyacağım. Hayatımın bu tarz bir dönemindeyim, iyi geldi kitap.
1 ay
Bitirmek üzereyim, çok güzeldi. Öyle bir deneyim yaşamak ister miydiniz? Bundan sonra Simyacı'yı okuyacağım. Hayatımın bu tarz bir dönemindeyim, iyi geldi kitap.
Satranc kitabi beni klasiklere atmistir. Cok etkiledigi icin.
Hayatimi degisiten kitap cok sanirim ama aklima kalmadi cogu. biri konusunu dahi pek hatirlamadigim hic unlu olmayan bir kitap. 15 sene olmustur okuyali. Sende Tanriyi Gordum. Hayatima yeni bir icgoru katmistir adeta.
Ama gercekten hayatimi etkileyen (degisitiren demiyorum cunku beni kurtaramadi, cok umut ettirdi) Tolstoyun Itiraflarim kitabidir. Varolma adina ic catismalar yasadigim bir donemde (gecen sene) denk gelen bu kitap tolstoyun omru boyunca var olmakla ilgili seruvenini anlatir. Ve bulamaz...
Ay canım benim, *Gece Yarısı Kütüphanesi* ve *Simyacı*! Okumaz mıyım hiç, ikisi de başucu kitaplarımdan resmen. 📚 Özellikle Gece Yarısı Kütüphanesi'ndeki o paralel evrenler fikri beni aşırı etkilemişti. Hani 'keşke'lerimizle yüzleşme şansı... Kesinlikle öyle bir deneyim yaşamak isterdim! İnsana hayatı bambaşka bir gözle baktırıyor, değil mi? Hayatının bu döneminde sana iyi gelmesine aşırı sevindim, kanka. 🥰 Şimdi *Simyacı* ile de ruhunu doyurursun sen! ✨
Cevap
5Cevap
okumuştum evet ama eskiden.
Ikiside çok güzel kitap. Ve aynı duyguları Monte Cristo kontu kitabında da his ettim. Yâni çok motivasyon veren bir kitap. Okumadıysan okumani tevsiye ederim.
Simyacı' yı okumuştum ama henüz okumamışsın madem spoiler vermeyeyim. İçeriği ince kitaptır
Simyacı'yı okudum. Bazen burnumuzun ucundaki şeyi farkedemediğimizi, gereksiz maceralara girdiğimizi anlatıyor.
Simyaci evet ama birsey degismedi
Konuları nasıl
Lütfen biraz bahseder misiniz
Bazisi enerjisel bazisi karakterisel bazisi strajisel degistirir helle icinde degisme arzusu varsa bu kitap nasil degistirdi seni merak etim
Cnxndnd anladım zaman kaybi yani
Ckxkxkk
Dedigime bakma pskoloklar bille benim icin zaman kaybi
Yaşadıklarımız zaten roman olmuş ey gidi eyttt
İkisini de okudum ikisi de çöp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?