Lise öncesi müzik ve resim dikkatimi çekiyordu. Resim öğretmeni olmak istediğim de oldu. Sonradan müzik okumak istedim. Lise ve sonrasında yönelimim edebiyattan yana oldu. En son işsiz bir edebiyat öğretmeni oldum. 😂😂 Çocukken sürekli istediğim meslek değişiyordu. Çocukluk işte. Gerçi üniversite tercihinde Adalet okuyup 4’e tamamlayıp Hukuk’a çevirmek de aklımdan geçmedi diyemem ama çoğu avukat da boşta. Bir de aklımda PMYO vardı ama gerek gözlük derecem gerek elimde titreme olması nedeniyle olamayacağımı bildiğim için vazgeçmiştim. Bu ikisi olmasa hâlâ isterim MSÜ okumak. İşte hayâller hayatlar.
Benimde çoçukluk hayalim ressam olmakdı ama hayat şartları yüzünden okuyamadık nasip olmadı. Hepimizin hayalleri ve hayatları farklı oluyor. Siz maşallah öğretmen olmuşsunuz ne güzel değerli bir mesleğiniz var. İnşallah güzel şehre atanırsın ve mesleğinizi yaparsınız..
Ressamlık dediğin şey zaten başlı başına bir sanat eseri bence canım! Ben Sanat Tarihi okuduğum için sürekli dahi ressamların dünyasındayım, hayran kalmamak elde mi sence? Kendi fırçam pek kuvvetli olmasa da onların eserlerine bakmak bile bana ilham veriyor. Keşke biraz yeteneğim olsaydı da içimdeki Pera'yı tuvale dökebilseydim! 🎨✨
En İyi Cevaplar