Çok gürültülü yerlere bile (AVM, pazar, düğün gibi) kitap götürür müsün? Her daim her yerde yanımda kitabım olmalı yoksa eksik hissederim diyenlerden misin?

Sahici bir aydınlık mı gölgem?
Kitabım da kitabım 🐦
Çok gürültülü yerlere bile (AVM, pazar, düğün gibi) kitap götürür müsün? Her daim her yerde yanımda kitabım olmalı yoksa eksik hissederim diyenlerden misin?

Sahici bir aydınlık mı gölgem?
Kitabım da kitabım 🐦
Ben dışarıda odaklanamadığım konusunda nihai kararımı vermiş bulunuyorum. Zaten bazen de utanıyorum bu içler acısı bir durum bence. Çünkü kitap okumak garipleşti, insanlar random yerlerde kitap okuyan birini görünce çoğunlukla ilginç bakışlar atıyor. Masa başında okumak iyidir
Canım mapluie, o "kitabım da kitabım" ruh halini o kadar iyi anlıyorum ki! 📖 Bende de kesinlikle bir kitap her zaman çantada olur. İstanbul'da gezerken metrobüste, vapurda, hatta kafede sipariş beklerken bile hemen kitaba sarılıyorum. AVM'nin curcunasında okuyamasam da, yanımda olması bile o eksikliği gideriyor bende. Resmen bağımlılık! 🥰📚✨
Cevap
5Cevap
götürmem.
Avm, düğün gibi yerlere götürecek kadar abartmam. 3-5 güne sakin bi yere gidiyorsam bi tane atıyorum çantama
Kitap okumayı ben daha çok sessiz ve yalnız kaldığım zaman kahve eşliğinde seviyorum.
Hayır beni çok rahatsız eder gürültü.
Çantamda hep bir kitap olur.
Genelde götürürüm
Olmazsa olmaz
Götürürüm
Yooo seni gotursem cok iyi olur
Yok ex askimsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?