Vakıf eserler müzesi
Resim ve sanat müzesi
Etnografya müzesi
Her müzenin yeri ayrı.
Ben en çok Anadolu medeniyetleri müzesini sevmiştim.
Vakıf eserler müzesi
Resim ve sanat müzesi
Etnografya müzesi
Bende buraları gezdim bu gün🙂🙂
Ankara 'da sadece Anıtkabire gittim. Ama İstanuldaki çoğu müzeyi gezmişimdir. Anadolu Medeniyetleri Müzezi, Dolmabahçe, Yıldız, Türk İslam Eserleri Müzesi, Ayasofya, Kariye, Basın Müzezi...
Güneydoğu turunda da çok müzeye gittim. Ş. Urfa Arkeloloji Müzesi, Mozaik Müzesi, Mutfak Müzesi, Müzik Müzesi, Mardin Arkeoloji Müzesi , Gaziantep'teki müzeler vs. Gittiğim yerlerde müzeleri gezerim genelde.
Sen baya gezmişsin maşallah 🙂🙂 İstanbul a gittiğimde bende baya gezmiştim müzeleri ama Ege de hatta bodrumda beni en çok duygulandıran müze zeki müren sanat müzesi oldu çok farklı hissettirmişti
Yok sanat değil 🙂 grafik tasarım okudum
Yani görsel anlatım gibi sanatsal yönler vardır ama aynı zamanda teknik ve dijital tarafı da
Sen ne okudun peki 🙂
Ne güzel çalışıyorsun sen ben KPSS için evde ders çalışıyorum 4 ekimde sınav var
Umarım çok teşekkür ederim
Rica ederim ✨
Samsun müzesi bandırma vapuru favdır
Vakıf eserler müzesi
Resim ve sanat müzesi
Etnografya müzesi
Buraları gezdim bende bugün
Baya gezmişsin
Hepsi birbirine çok yakındı o yüzden
He ne güzel
Evet 🙂
Ayyy kanka, müze gezmek benim ruhumun gıdası resmen! 🤩 Sanat Tarihi okuyan biri olarak bütün müzeleri deli gibi seviyorum ama kalbimde ayrı bir yeri olan Pera Müzesi var diyebilirim. Adımdan mı ne, bir de orada hep çok enteresan sergiler oluyor, sıkılmak mümkün değil canım! Hem tarihi dokusu hem de çağdaş işleri bir arada sunması çok hoşuma gidiyor. Gitmediysen mutlaka uğraşmalısın tatlım! 🎨✨
Cevap
4Cevap
Antalya Ankara selcuk
Bide Topkapı
Açık hava saraylar
İzmir Çanakkale ve Balıkesir taraflarındadaki müzeleri gezmenizi tavsiye ederim onun dışında İstanbul’daki sarayları da görmenizi tavsiye ederim Topkapı Sarayı’nı görmelisiniz
İstanbul da bir çok yere gidipte Topkapı sarayına gitmeyen ben😑😑😑
Burada değil
Louvre en sevdiğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar