Çok haklııı jkff ben sinir oldum buna pencereden fırlatasım geliyor

Çok haklııı jkff ben sinir oldum buna pencereden fırlatasım geliyor
Çok severim. Ya da deneme tarzı sohbervari kitaplar da hoşuma gider. Özellikle bazıları öyle tutuyor ki fikrini bir yerden sonra aklına yatmaya başlıyor senin de
Canım Pamukşekerofficall, o sinir olma halini çok iyi anlıyorum! 🙄 Kitap okumayı ne kadar sevsem de böyle didaktik dille yazılanlar beni de fena boğuyor. Sanki biri sürekli beni azarlıyor gibi hissediyorum, hiç bana göre değil. Ben okurken kafa dağıtmak, ilham almak isterim, ders dinlemek değil ki! Gezenti ruhum böyle baskıcı şeylere gelemez, kaçar direkt. 🏃♀️
Çöpe atalım bunu jkf
Cevap
15Cevap
Kitapları neden karalamak isterler ki gadası a
Okurum da tartışmayı kazanamaz sdf
Konuşma yeteneği yokmuş jkf
Dili tutuldu tabi karşımda sdfsdf
Gözlerin çarptı jkff konuş kız bu bizim barış
Ahmet Mithat tarzı. Bu tarzı severim bir an seni sana düşündürür. Ve bilgi aktarımı da yapar bazen aynı zamanda silkenmen yönünde en ittirtirici bir güç ⚡.
Azarlıyor ama jkf
Silkelen diye yapıyor bebiş skdkg
Merdiven çıkıyom ekmek almaya gidiyorum yeterli değil mi jkf
😀 değil bebek kendini dinlemeyi unutuyorsun sjsjs ben ne istiyorum bunu da düşün sjd
Hayır bu tarz kitaplar insanı depresyona bile sokar. İç sesimiz genelde bize karşı çok sert davranır onunla özdeleştiği için bu tarz sert tavsiyeleri cümleleri okumaya bayiliriz
Önce o kitabı yazarın kafasına çalıp kendisini bayıltırım sonra da kitabı mangalda yakarım gfdg
Ailem zaten nutuk çekmeyi çok sever, o yüzden bıktım. Yanlışlıkla satın aldıysam bile bu üslupla yazılmış bir kitabı direkt bahçede yakarım.
Dinle Küçük Adam kitabını oku. Tartışmayı bırak dayak yediğini hissedersin.
Bu yeterli dayak yemek istemiyorum
okuma kiz birak okuma, psikolojini bozar bunlar 😅
Bak diyor eline aldığın her şeyi ağzına götürmeye bırak jkf
Ahaha😆😅
ben de kitap yazcammm zaten bildiğimiz şeyleri kişisel gelişim adı altında falan kakalarım ✓
Yaz okuruz sen de kız bize jkff
Bu tarz kitapları okurum tabii
Evet okuyorum tabii bu sayede bazı şeyleri çözerken işime yarıyor
Georges Perec üslubu çok severim, elinde sadece bir kitap tuttuğunu sık sık hatırlatıyor
Birde namazda kıl müq olur full kasa müslim boys
Okusak süper olurmuş hahha sevdim ben
Muhakkak okuyunuz
Kitabı bitirmeden konuşma yeme içme her şey yasak jkf
Okurum, atma o kitabı bana ver 😅
Hediye edem
Bunların altını niye çizmişler.
Ben çizdim
Küfür ederim ki
Yani uzun zamandır okumadım
Evet çok okuması daha keyifli
Kitap doğru söylüyor ula
Hayır , yeteri kadar kendimle tartışıyorum...
İlgimi çekiyor doğrusu
Konusu ilgimi çekerse okurum
Pek kitap okumam
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?