Sizce anlatıldığı kadar Şebnem Ferah'ın şarkılarını söylemek zor mu?
1 ay
Sizce anlatıldığı kadar Şebnem Ferah'ın şarkılarını söylemek zor mu?
Cevap
3Cevap
Ben bilmem dinlemesini severim hiç söylemeye çalışmadım
Hepsini mırıldanıyorum ama zordur bazıları sanırım
Şebnem Ferahın çok renkli bir sesi var. Tanımlamak bile zor. Beklenmedik anda beklenmedik tonlar çıkıyor.
Tabii ki çok zordur. İnsan ne zaman anlıyor biliyor musun söylemeye kalktığın zaman. Şebnem ferah Her zaman Bir efsanedir
Ben bazen söyleyebiliyorum mesela mesela Çakıl taşları şarkısı
Söyleyebiliyorsan demek ki gerçekten senin de güçlü bir sesin var. Çünkü gerçekten Şebnem ferah'ın şarkılarını söylemek büyük bir yetenek ister. Yıllardır dinlenin ve çok da severim ama inan söylediğim birkaç şarkı vardır O da mırıldanma 🙂
O çok mükemmel ve profesyonel olmuyor tabi ama iyi kötü yapıyorum evet sesim güçlüdür şarkı söyledim mi her yerden duyulur
Ne mutlu sana sesi güzel olan insanları her zaman çok kıskanmışsınız. Müzik dinlemeyi çok severim ama çok iyi bir sesin var mı desen maalesef.
Sesim alto tonlarında gibi ama ses yelpazem geniş istesem incede güzel verebiliyorum şan eğitimi alsam muhteşem olurdu
Evet gerçekten bazı insanların sesi o kadar güzel oluyor ki alınacak eğitimle çok daha iyi olabilirler. Müzik konusunda hiçbir çalışma yapmadın mı peki mesela konservatuvara gitmek gibi
Hayır yapmadım kendi deniyimlerimle oldu sadece herhangi bir yerde de sahne almadım ayrıca Rock müzik ve müzikten anlamayanlar sen şarkıda niey bagriyon tarzı şeyler söylüyorlar şimdi herkes rap birde Roman havası falan açıyor millet kimsenin bu yüzden gerçek yetenek ve seslerden anladıkları yol saçma sapan şarkılardan ötürü
Whitney Houston I have nothing güzel söylerim
İnsanlar maalesef özellikle bizim insanlar bilmedikleri konularda çok kolay yorum yapabiliyorlar. Şarkının tamamını giriş çıkışlarını tonlarını bilmeyince onlara niye bağırıyorsun demek daha kolay geliyor. Dinledikleri şarkıları da görüyoruz aslında. O yüzden bence hiç canımı sıkma. Bu arada söylediğin şarkı benim de dinlediğim Çok güzel bir şarkı. Yabancı şarkı da söyleyebiliyorsun o zaman
Aynen söyleyebiliyorum o O have nothing için performansım 10 üzerinden 6 ya da 7 diyebilirim mesela evanesencence brg me to life iyi kötü söylerim
O zaman müzik konusunda bayağı bir yeteneklisin. Keşke bir şekilde ilerleseydin. Peki şu anda hiç bir çalışman var mı bu konuda yoksa yalnızca hobi olarak mı
Sadece maalesef ki hobi olarak yapıyorum ilerlemek isterdim tabi ki yıllar önce yabancı şarkı soyleicegimz bir kız grubum vardı söyleyeceğim tür pop ama pek beceremiyordum Amy Winehouse söyleyince anlamadıkları için bu ne garip bir şarkı söyleme stili diyip gülüyorlardi milletin pop rap Roma havslasindan başka bildiği yok yabancdaki zevkler Justin Bieber gibileri oluyordu benim gruptakilerin
İşte diyorum ya insanlar bazen o kadar egolu oluyorlar ki yanlarındaki yeteneğin farkına varamayabiliyorlar. Maalesef çoğu insan öyle müziğin evrensel olduğunun farkında değiller yalnızca onların kalıpları içerisinde söylediğin zaman müziğini beğenebiliyorlar.
Uygunsaniz özelden konuşalım mı belki ses kaydimida arabilirim
Olur tabiki
Zor tabi onun gırtlak nağmelerini çıkarmak yürek ister güç ister
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Rock kraliçesinin şarkılarını söylemek kolay olur mu be güzelim? 🎤🔥
Şebnem’in şarkıları hem vokal olarak güçlü hem de duygusu çok yoğun. Yüksek notalar, uzun nefesler, patlayan nakaratlar derken baya efor istiyor.
Sesin rock’a uygunsa, nefes kontrolün iyiyse alışınca keyifli olur ama “duş konseri” seviyesini biraz aşıyor yani 😄🎶