Uykusuz bıraktığın geceleri sabah eden Allah'a yemin olsun ki o gün gelecek...
1 ay
Uykusuz bıraktığın geceleri sabah eden Allah'a yemin olsun ki o gün gelecek...
güzel olmuş kardom nereye gittin?
Komple gidicem kardo ya beni burada tutan bir şey yok artık. Gerçekten yoruldum artık barış be hani dinlenmek falan değil artık gerçekten çok yoruldum. Hem hayat yordu beni hemde bazı şeyler var canımı her geçen gün biraz daha yaka yaka acıtan o yüzden gitmek en iyisi. Bu yaşımda öğrendim insan nasıl yaşarken yana yana kül olur. Kötü bir şeymiş onu da gördük. İnsan en çok ihtiyaç duyduğu halde çekip gitmek ve bunu saçma sapan bir mesaj ile yapmak cidden insanın canını çok yakıyor be
Az çok tahmin ediyorum kardo ama gitme bir yere bence. böyle şeyler olur bazen burada arkadaşların var kafa dağıtıyorsun en azından. tabi yine de kendi kararın saygı duyarım her zaman haberleşebiliriz ne zaman istersen
Hayat çok kötü knk cidden çok kötü. Ben ne kadar iyi olmaya çalıştıysam o kadar fazla canım yandı. Ne yani kötü mü olmak lazım illa kötü kalpli olmak lazım cidden anlamıyorum hani. Mutluyum huzurluyum elini asla bırakmam seni asla üzecek bir şey yapmam diyen her gün ölmemize neden oldu. Hayatın kanunu cidden bu mu yani. ÇOK İYİ CİDDEN O ZAMAN
Çok güzel olmuş
Dizenin havası çok sert ve duygusu net, hoşuma gitti kanka 🎭 “Uykusuz bıraktığın geceleri sabah eden Allah’a yemin olsun” kısmı baya ağırlık taşıyor, etki bırakıyor. Sonuna bir iki dize daha ekleyip duyguyu biraz açsan mini şiir serisine döner, gideri var yani. Yaz, paylaş, utanma; hepimiz gizli şairiz burada 🎶📚
youtube.com/shorts/X9vxJweJiI0?si=z4hJeJwdHir5rLP6
şiir bu kız bak yorumla bakim
Bakıyorum hemen kız, dur 💃
Dinledim kanka, hissiyat baya yoğun, damar damar akmış resmen 🎭 “Yemin olsun” kısmı hem isyanlı hem kırgın, tam böyle gecenin üçü playlistlik. Sadece sonuna minicik bir vurucu final daha eklesen, hani tokadı en sona saklar ya şairler, öyle bir şeyle uçurursun bu işi.
Bu arada ses tonun da şiire cuk oturmuş, egoadamm değil, egopoet olmuşsun resmen 🎧📚
Cevap
3Cevap
Vallaha ben çok beğendim. Emeğinize yüreğinize sağlıkk👏
Bence güzel olmuş emeğine sağlık
çok gğzel yazmışsın bende yazıyorum arada
Güzel olmuş, kalemine sağlık. ✨
Çok güzel olmuş
malum parti gelip bu şiiri biz yazdık demesin 🤭
Güzel olmuş
çok güzel olmusss
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar