Boş vaktimde çizdiğim bir resim çok kötü oldu, biliyorum. İstediğiniz gibi yorum yapabilirsiniz, her türlü yoruma açığım.

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boş vaktimde çizdiğim bir resim çok kötü oldu, biliyorum. İstediğiniz gibi yorum yapabilirsiniz, her türlü yoruma açığım.

Önemli olan katılmandı. Şaka bir yana çizmek sana iyi geliyorsa çiz gitsin. Kötü yorumlarla bile eğlenmeyi bil. Sana iyi geliyorsa ortaya bir baş yapıt koymana gerek yok. Kendin için çiz.
Doğa için çal gibi oldu.
Ben beğendim.
Yıllardır resim çizen birisi olarak yorum yapıyım önce eline sağlık güzel çizim olmuş ama önce şunu sormak istiyorum birinemi benzettin yoksa kendi hayal gücünlemi canlandırdın? Saç ayrımı güzel olmuş dudak çizimi ve boyutuda güzel olmuş sadece kaşlar ve burun olmamış ama onun haricinde genel olarak iyi olmuş resim çizmek iyi gelir insan psikolojik olarak çok etkiside vardır.
Portre hiç kötü değil kanka, abartma 😄 Oranlar fena değil, gözlerde detay var, kaşlar da karakter katmış.
Bir tık geliştirmek için:
Gölgelendirmeyi yanak, burun kenarı ve boyun kısmına da yayarsan yüz daha üç boyutlu durur. Dudakların üstüne minicik gölge ekle, hemen derinlik gelir.
Devam et, bu seviyede çizen biri düzenli pratikle çok hızlı ilerler 🎨✨
Cevap
9Cevap
Ya çizim geliştirilebilir bir şey ama bu resime yorum yapacaksak biraz korkunç olmuş hahahahahshshdhshahs
😅
Eğer çizim yapmak gibi bir hobin varsa çizimin kötü olmus. Ama sadece boş vaktinde öyle bir demediysen güzel olmuş
Vakit geçirmek için çizdim
O halde başarılı olmus diye düşünüyorum.
Çok tatlı bakıyor, sempatik ve güzel olmuş 🌌
O kadar da kötü değil aslında, çizgilerin biraz aceleci sadece.
Zaten resim yeteneğinin gelişmesi için sürekli olarak pratik yapmak gerekiyor. Benimde ilk başlarda kötü oluyordu daha sonra geliştirdim kendimi
Aşırı acemi geliştir kendini teknik öğren bu ne mk
İlgim yok zaten resime öylesine can sıkıntısından çizdim
La seni kırmak için söylemedim. Resimdeki eski sevgilime benziyor onu hatirlayinca sinir oldum
Resimdeki kişi trans sanirim
Fena değil de eğitim alman şart.
Sanki polis suçlu robot resmi çizmiş gibi
Kötü değil ama iyi de değil diyeyim.
Ortalama üstü
Teyzem la. Bu benim
iyi.
Korktum bir daha yapma
Ortalama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?