Hava tam olarak ıssız bir adaya düşmelik, en sevdiklerim arasında başucu kitabım diyebilirim 🙄

Hangi kitapları yanına alırdın?
Hava tam olarak ıssız bir adaya düşmelik, en sevdiklerim arasında başucu kitabım diyebilirim 🙄

Hangi kitapları yanına alırdın?
Duygusal çöküntülerim için , Şeker Portakalı
Can sıkıntım ve hayatın güzelliğini , evreni unutmamak için Carl Sagan'ın kozmosu
Ama başucu kitabım Jack London'ın Martin Eden'i olur. Çünkü ben o kitabı okudukça kendimi buldum. İnsanlara yüklediğim gereksiz değeri gördüm. Ordaki karakterle bütünleştim.
Harika kitaplar okumaya tam gaz devam 🙌
Teşekkürler ✨️
Issız ada konsepti tam benlik, tıme-traveler! 🌊📚
Yanıma alırdım:
1- Suç ve Ceza (acı çekmeden aydınlanamıyoruz mod on)
2- Martin Eden (ego, aşk, hırs hepsi tek pakette)
3- Yalom’dan Nietzsche Ağladığında, fotoğraftaki ruha selam olsun.
Başucu kitaplarım da: Küçük Prens, Simyacı, Bir de Sabahattin Ali’den Kürk Mantolu Madonna, kalbimin üçlüsü onlar. 🎶📖
Cevap
1Cevap
Güzelim kitabı okumadın🤦♀️ Oyun Baz'ı naptın geldi mi kitap?
Geldi geldi çok heyecanlıyım 🥰
Daha ambalajında yalan söylemeye gerek yok bugün başlayacağım ☺️
Kendime sürpriz yapıcam ya bir çay demliyorum ve kitabımın başına geçiyorum ben artık eski ben değilim çok değiştim ☺️
Gülme ya sen gülünce banada bir gülme geliyor 😂
Tam ciddi olayım diyorum bak olmuyor sen eski beni tanıyacaktın varya tam bir kitap hastasıydım valla bak 😬
Bak sende benim gibiymişsin bir zamanlar şimdi rahatladım ya pazardan enginar aldım tam mevsimi tarifini verebilirim sende al çok lezzetli oluyor
Konuyu değiştirmekte üstüme yoktur 😬😂
Hiç yemediğine eminim sen bana bırak zeytinyağlı mı olsun etli mi varya eldivenle yemem lazım yoksa parmaklarını ısırabilirsin 😀🍽️
Keçi 😏
yüzüklerin efendisi
Hem ıssız adada insanın canı sıkılır bol bol okuyası gelir harikasın barışım 🙌
Yüzüklerin efendisi (tüm seri)
Taht oyunları (tüm seri)
Dune (tüm seri)
Deniz Kurdu ( kesin), Gülün Adı, Anna Karanina benim favlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?