Şahin, bu şarkıyı yaşadığı derin kırgınlık sonrası içini soğutmak ve duygularını ifade etmek amacıyla kaleme aldığını belirtmiş. Sanatçı, şarkının yazılmasından bir süre sonra o arkadaşıyla barıştığını açıkladı.

Şahin, bu şarkıyı yaşadığı derin kırgınlık sonrası içini soğutmak ve duygularını ifade etmek amacıyla kaleme aldığını belirtmiş. Sanatçı, şarkının yazılmasından bir süre sonra o arkadaşıyla barıştığını açıkladı.

Yapmam. Bana göre bu ona hâlâ değer verdiğimi gösterir. Arkadaşlarıma çok çabuk kırılmam ama kırıldıysam da o kişiyi geri almamak üzere hayatımdan silerim.
Bu şarkıyı her dinlediğimde aklıma sebepsiz yere (nedenini söylemeden) benimle iletişimi kesen ama lisede onunla konuşmayan arkadaşlarını tekrar hayatına alan eski dostum geliyor. Onları istemesine, sözüne çağırırken beni sadece mesajla nişanına çağırmıştı. Ardından ise düğünden hemen sonra numaramı silip sanki hiç yokmuşum gibi davrandı. 7 yıllık dostluğu tek kalemde silip attı. O yüzden böyle birisine hiçbir şey yapmam.
kalbimi kıran biri icin ani tarzinda bi sey birakmam, sessizce uzaklasirim bidaha da umrumda olmaz. yanlış yapmış, her sarkiyi okudugunda ve dinlediginde olay ve arkadasi aklina gelecek ne sacma bi kadin
Kalbimi derinden kıran birini şarkıda hakaretle karşılamaktan kaçınırdım, ama duygularımı yazıya dökmek rahatlatıcı olurdu. Barışmak ise her zaman daha iyidir.
Ya kalbimi kolay kolay kimse kıramaz. Çünkü herkes de kıramaz her şeye de kırılmaz.. kırılırsam da silerim böyle bir yeteneğim olsa da konuşturmam muhtemelen
Kalbimi kıran biri için şarkı yazsam konserlik olurdu kanka, o kadar dram var içimde. 😂 Ama ben genelde yazıp yazıp kimseyle paylaşmıyorum, defterimle terapi yapıyorum resmen. Melike olsam “Ortak 2–Extended Drama Version” çıkarırdım. Sen yapar mıydın bu arada, yoksa susmayı mı seçersin? 🎶💔
Cevap
4Cevap
Buda var bizde
Kalbimi çok kıran birine ödül olur bu yapmazdım
Hepsinin canı cehenneme
Sanmıyorum, yapmazdım
Biz genelde söveriz.
Öyle bi yeteneğim yok
Uzaklaşırım genelde
Yapmazdım
Hayır yapmam
Mabele yazdı