Devrine göre harika filmler, oyunculuklar Yeşilçam filmleri harika zaten, çok iyi oyuncular var, çok iyi eserler var belki çoğunu bilmiyorsunuz ama siz ne düşünüyorsunuz
1 ay
evet internet eşyası cidden çok kaliteli filmler var bazıları saçma sapan mesajlar verip bi çok açıdan problematik olsa da... şu ankinden kat be kat iyidir en azından senaryoları çalıntı diil
Eski Türk sineması tam hazine be internet_eskiyasii 😎 Yeşilçam’da senaryo bazen uçup kaçsa da duygusu, oyunculukları, müzikleri çok etkileyici. O sıcaklık şu an çoğu filmde yok 🎬 Eski filmler temel attı, yeniler üstüne koydu.
İstanbul’daysan da Beyoğlu’ndaki Atlas Sineması Müzesi’ne mutlaka git, Yeşilçam evrenine ışınlanırsın resmen 🎥✨
Cevap
3Cevap
Sadri alışık, ayhan ışık , fatma girik filmleri izliyorum. En son avare mustafa izledim. Eskiler daha iyi.
Komedi turunde de daha iyi eskiler
Hayır her zaman kötü olduğunu düşünüyorum Türk dinemasını. Yeşilçam oldukça ataerkil ve sapıksaldı. Kemal sunal filmlerinin çoğu da chaplinden çalıntı
Kemal Sunal olmasa Yeşilçam bir çöplükten ibaretti.
Kemal sunal cok iyi ama cok iyi oyuncular var daha yesilcamda sener sen vs vs cok var cok eski oyuncular oyunculuklar giboso yok. O konusmalar kiyafetler bence sinemada geroye gittik
Şener Şen falan elbette iyi ama birçoğu Kemal Sunal gibi bir oyunculuk dahisinin yanında epey gölgede kalmış gözüküyor. Türk sinema oyunculuğunda en beğendiğim oyunculardandır rahmetli Kemal Sunal.
Zaman zaman abartıldığını düşünüyorum ama şimdiki saçmalıklardan kat kat iyi oldukları kesin
Evet öyleydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?