arkadaşlar tarafsız, sol, sosyalist ağırlıklı gazete istiyorum
önerebileceğiniz gazete var mı?
önerebileceğiniz gazete var mı?
üzerine alınır mısın bilemem tek taraflı gazete okumak beynini köreltir her yönden...
sol sağ her tip gazete okumak bilinçli bir toplum yaratır.
zaten ülkemizde şöyle bir sıkıntı var sol taraflı gazetelerde adam akıllı hiç bir şey yok .. yinede tavsiyem her tip oku
Çok zor gerçekten tarafsız gazete bulmak. Ben Sözcü okuyorum ama oda sürekli Tayyip'e yükleniyor. Hani bende sevmiyorum ama gözünün üstünde kaşı var diye haber yapacaklar neredeyse. Ne yazıkki kötünün iyisi onu takip ediyorum.
sosyalizmin ne olduğunu bilemeyecek yaştasın... acele etme kendi benliğini bulmak için sabret. tercihlerin felaketin olabilir.
bu ülkede tarafsız gazete kaldımıki,en tarafsız olanı amk:D
Cevap
13Cevap
Sözcü bağımsız bir gazete hiç yalakalığını görmedim
sol gazatesi'ni tavsiye ederim,gercekten tarafsız gazetecilik yapmak zor tr'de fakat zamandan ne kadar hoşlanmıyosam sözcüdende hoşlanmıyorum deprem olsa tayyip yaptı diyecekler
Cumhuriyet Sözcü Aydınlık sol gazetelerdendir cumhuriyeti tavsiye ederim :)
bilmiyorum ama ben genelde habertürk ve cumhuriyet okurum
bi kere hürriyet milliyeti boşver birgün cumhuriyet sözcü iyidir gerçi 3 yıldır gazete okumuyorum ama :)
ben başlığa istinaden cevap veriyorum.hürriyet okurum ben.
posta ve fotomaç gazetelerini okuyorum
senin arafığın taraf adı üstünde taraf
hem tarafsız diyorsun hemde sol diyorsun pek anlamadım?
sen anlamasanda olur
doğru kendinin bile anlamadığı şeyi başkası nasıl anlasın dimi. boşa uğraşma senden solcu olmaz.
ağzı olan konuşuyo ya,düşünde konuş, bi sus
sen gerçekten düşünerek konuşmussun bravo. hem sol olacak hem tarafsız buna bir tarafımla gülerim.
nerenle gülersen gül, cevap verirken eleştiriye kalma yardımcı olmuyosan yazma, vakit kaybettirme bizede kendinede
eleştirilmekten korkmam bazıları gibi. ama iyi de eleştiri yaparım.
ay o kadar iyi eleştiri yapıyosun ki gözlerim yaşardı
bide kendini övüyo ya
sorduğun sorunun açıklamasını yapamazsın bana. bir gazete hem tarafsız hemde nasıl sol ağırlıklı olacak?
bakbi bakalım ben bir gazetenin içinde mi bunları istiyrum demişim,
bi bak bakalım bak da gör, ben gazeteler dedm
ayrıca sol demek tarafsızlık demektir bunuda kafana koy hadi eyw.
sol demek tarafsızlık mı demek? :D:D:D öğreneceğin çok şey var. oku oku araştır.
Gözcüyü okuyorum her gün.
gözcümü kaldı
Pardon Sözcü diyecektim:)
öyle bi gazete yok:)
Aydınlık oku.
Sözcü :)
buyrun tgd .
şok gazetesi ..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar