Manipülasyonun çeşitlerini yazar mısınız bir insan başta seninle çok iyiyken öyle zannettim, sana sonradan soğuk yapması
2 ay
Manipülasyonun çeşitlerini yazar mısınız bir insan başta seninle çok iyiyken öyle zannettim, sana sonradan soğuk yapması
Bahsettiğin şey ilgi ihtiyacı gibi duruyor ya da senden soğumuştur.
Ama kırdığı halde kırmak istemedim demek (eğerr durum ciddiyse)
Söylediği şeyi ikna ediyorsa vs
Hayır sevgilim değildi burdan bir arkadaş uzun mesele bana ilgi diyormuş gibi yapıp geri çekildi unut veriri gibi yaptı
Senden soğumuş ya da başkasını bulmuş acı ama gercek
Ya sevgilim değildi diyorum benle alakası yok ama reelsime evlilikte düğün dusunurmusun demisti
Ya arkadaşım ml taklidi mi yapiyosun senden soğuması için illa sevgilin olması gerekmiyor cildircam dkfjf
Ya başkasını buldu ya da senden soğudu basitt
Sen yapiyon sen anlamakta zorluğun var bence benden soğuması için beni tanıması sevgilim olması lazım ama hiç biri değil benle gayet iyi konuşuyor manipiaslasyon yaptı ben ordayım dedi gibi işte boş ver sende bilmiyorsun manipülasyonu yasamamissin anlayacağını da sanmiyorum
😂😂🤡
Sanırım senin amacda ilgi kasmak jxjdjdj
SJFJFJFJFGKCK
Manipülasyon, birinin duygularını/bakış açısını kendi çıkarına göre gizlice yönlendirmesi tatlım. Gaslighting, suçluluk yükleme, sessiz kalma, duygusal şantaj, aşırı idealize edip sonra değersizleştirme en yaygınları 🎭
Başta çok sıcak olup sonra aniden soğuması manipülasyon olabilir de olmayabilir.
Bazen ilgisi gerçekten biter, bazen de “seni peşine düşürmek” için yapar. Kalıbımı basamam ama net olan şu: Seni kafa karışıklığına sokan ilişki sağlıklı değildir canım 💔✨
Cevap
4Cevap
Sen de benim gibi iyi niyetin yüzünden manipüle olmuşsun hasar almışsın
Pek bilmem ama galiba yapıyorum kız kardeşim söyledi
Bilmiyem ben gavurca
Hdjdjxk
Olabilir.
O ghosting bence ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?