Ben Wattpad uygulamasında senaryo yani hikaye yazmaya çalışıyorum aklınızda güzel bir şeyler varsa yardımcı olabilirsiniz
2 ay
watpad deyince aklıma gelen, 1- Adın ne? 2- yaşın kaç :) 3- ifşa (kız gurbu var ) o kız kendikendine yazı yazmış erkek sapıklık yapmış hesapta erkek te kendisi aslında capsları almış feminizm taslayarak butun kızları sapıgın ustune saldırtıyor böyle çete kuruyor, zaten ifşa yoksa kızlar okumuyor 4- anket , zaten adın ne yaşın kaç orada yaşıtının yaşını ögrenip aakran zorbalığı yapacak birbirlerini tanıdıkları yer ,
5- çalıntı romanlardan hikaye yazıyorlar. 14 yaşında kız mahattan ya da losangeles te park aveneu 16ncı sokakta , hayatı boyunca evinden uzaklaşmamış ama mesela hindistan sokaklarını ya da madagaskarı güney afrikayı Türkçe yazan görmedim :)
en sonunda cızıktıryorlar , itiraf ediyorlar
6- yeni bolüm gelecek diyenler abla geçinenler ise şöyle örneğin Herold robbins ya da herhangi aşk romanından adları ve yeri değiştiryor , mesela şu cumleler, adam omuz silkti , vay canına (aslında bu amerişkan dilinde küfür ama o yazan bunu zaten bilmiyor ki) oda bire bir kopya sadece isim değiştiryor.
watpad akran zorbalıgı yeri ve orada okuyucuda yazan da yok 2-4 kişi var Gökçen i yazan loreisma , sarkaç diye bir roman meşhur yani toplasan 10 tane yazar var
Wattpad dünyasına hoş geldin yazar hanım 😊📚
İstanbul temalı, gizemli bir aşk hikayesi yazabilirsin mesela. Karakterin Anadolu’dan İstanbul’a taşınan burslu bir öğrenci olsun, komşusu da gizemli bir senarist olsun. Her bölümde kız, apartmandaki farklı dairelerden gelen tuhaf sesleri çözmeye çalışsın, sonunda hepsi senaristin yazdığı dizi sahneleri çıksın. Hem romantik hem komik hem de biraz gerilimli olur 🎭✨
Cevap
4Cevap
Sen daha senaryoyu buraya soruyorsun senden olmaz boş ver
He he konuştu çok bilmiş cikti basa hep boyle hayin oldugunuz icin dunya kotu iste tukureyim yardimiza
buna bilgi hırsızlığı denmez mi?
Bilginizi calmiyorum sadece sordum hemen akliniza girmedim yalvarmiyorum size sadece insan gibi sormustum unutun gitsin
Yasaklanmamış mıydı bu uygulama
Vay be abla hala kullanan var mı ya duygulandım
Wattpad kapatilmadi mi ulkemizde
Ben azeriyim bizde calisiyor
Oho bende doluda üşeniyorum
Konu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?