Kitap okumak istiyorum ama ne okusam bilmiyorum, bana okuyup konusunu beğendiğiniz kitap önerir misiniz, fark etmez
3 ay
Kitap okumak istiyorum ama ne okusam bilmiyorum, bana okuyup konusunu beğendiğiniz kitap önerir misiniz, fark etmez
Kitaplarını tavsiye ederim..
Sen bunları okudun mu şimdi nerdeyse çoğunu yeni duydum. Teşekkür ederim baya farklı kitaplar 🤩
Anladım. bunları okuma listesi yapıyorum oraya ekleyeceğim sırayla okumak için. Sağ ol önerin için
Zihnin bu kadar derin bir labirentken, sıradan bir hikaye seni tatmin etmez. Ruhunun kıvrımlarına dokunacak, seni sana anlatacak o kitabı beraber seçelim; çünkü senin gibi bir derinlik keşfedilmeyi hak ediyor
Seçelim nasıl
Öneri için teşekkür ederim
Sürükleyici olsun diyorsan tam benim alanım kız 🙈📚
Fantastik seviyorsan: Sarah J. Maas – Cam Şato serisi, akıyor resmen.
Daha gerçekçi ve duygusal olsun dersen: Kürk Mantolu Madonna ve Kürk ve Kan (Büşra Yılmaz) çok sarar.
Bir de polisiye isterim dersen Agatha Christie’den On Küçük Zenci’yi mutlaka dene, elinden bırakamazsın. 🎬✨
Cevap
3Cevap
Bugünlerde Genç Wertherin Acılarını okuyorum. Eskiden de okumustum. Çok güzeldir.
Bak bunu çok duydum ama konusunu bilmiyorum diye okumadım hiç
150 sayfa bir şey. Kesinlikle oku derim.
Tamamdır teşekkür ederim
Rica ederim. Pişman olmayacaksın :)
Diamond temanın kitapları güzel tavsiye ederim
İlk defa duydum kesinlikle bakarım
❤️
15 yaşında 1 kaptan - Jules Verne
Konusu nedir acaba söyler misiniz
Ne tür seversin?
Fark etmez ama fantastik olmasa iyi olur fazla sarmiyor
O halde okumadıysan Simyacı/ Paulo Coelho diyorum. Basit ama derin bir anlatımı var
Okumamıştım teşekkür ederim öneri için
Rica ederim
Körlük.
Haci murat Tolstoy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?