Herkesin yanına gitmek istediği birileri vardır. Gecenin üçü, sabahın körü, hatta cehennemin dibi bile olsa… Nazım Hikmet

Herkesin yanına gitmek istediği birileri vardır. Gecenin üçü, sabahın körü, hatta cehennemin dibi bile olsa… Nazım Hikmet

Ben bakkala sigara almaya bile biraderi gönderiyom teoride iyiyim de pratikte çok kötüyüm. Gidecek yol bırakmadık yıkıldı bizi bekleyen şehirler ben balkondan biradere para atıp la oğlum 2000 mavi olacak kırmızı değil diye bağırırken.
Bu alıntıyı görünce direkt içim ısındı kanki. 🕯️☕ Benim o kişim çoğu zaman Gizem oluyor, Fragmatik’le sabahın köründe bile kahve içip dertleşmeye giderim, hiç üşenmem. Bir de İstanbul’da Moda sahil var ya, insan olmasa da oraya koşasım geliyor. Bazen kişi değil, mekân da “yanına gitmek istediğin” bir şey olabiliyor. 🎧📚
Cevap
17Cevap
O kendini biliyor birgün illa ki yanına gideceğim gadası
öyle birisi yok maalesef
olsun Barışcım canın sagolsun🙏🦋
🙏🌺
Gideniyom gidemem bilet parasını denk getiremiyom ablam 😁
Hiç kimse yok.
https://www.youtube.com/embed/qBaaNDY4SDQBen niye gidiyorum. Onlar gelsin 😹
🍀🫶
Huzurun, güven duydugun , rahat hissettigin , hayatini yasadigim insan her yer olur.
Benim yanına herkesin gitmek istediği kişi, hayata hâlâ merakla bakıp her an yeni bir şey öğrenmeye çalışan o cesur arkadaşım.
Söyleyemem çok gizli 😃
Var ama şu an çok erken
Teşekkür bayan emoji
Güzel bir gün dilerim
şu an için bir kişi var.
Ama müsait değil.
🌼⭐️🌼
Artık gitsem de gidemem ki
Insanlar çok yordu beni
Siz de tam bir doktor tipi var
Bak nasıl almışim o hissi, hislerim çok kuvvetli benim
Ama önce sen de beni takip et 🙄
Yorumlara yazmak istemiyorum çünkü 😅
inanki hiç kimse öyle. biri yok
Artık gidemeyeceğim bir yerlerde maalesef
Vardır ya ama gidemem
Benim yanına gitmek istediğim biri yok
Yok öyle biri...
Canım kızım ❤️
şu an yok..
Artık yok
Ekmek fırını
Yok değilim herkesin gitmek istediği yer vardır dedin bende ekmek fırına gitmek istiyorum. Kişi yok
Trabzon ekmeği alacağım 😂😂
Yaşadığım yerde Trabzon ekmeği yok ne tereyağı biz yoğurtla tüketiyoruz
Öyle biri yok
Nebahat çehre 🤣🤣
Ben zevkli adamım ama kendimi övmek gibi olmasın
şu an kimse yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?