Beni bu yorumla tanıştıran @Gecefendisi’ne sevgilerimi gönderiyorum 🫠 kesintisiz her gün dinler oldum 😍
Ben bozkırım, sen yağmursun
Gel hadi…
Beni bu yorumla tanıştıran @Gecefendisi’ne sevgilerimi gönderiyorum 🫠 kesintisiz her gün dinler oldum 😍
Ben bozkırım, sen yağmursun
Gel hadi…
Google de AI sorgulamasını kapatmayı denedim halledemedim. Çoğu zaman saçma sapan cevaplar veriyor. yahoo yu kullanmaya başladım. Kadınların bile AI ları çıktı. çok güzeller ama yapay oldukları belli oluyor. Ruhlarının olmadığı foto da bile belli oluyor. Müzik denememiştim. bakacağım.
Geldim... Umuyorum ki, seni, çok daha güzel şeylerle tanıştıracağım. Karşılaştıracağım.
aralarında en çok sevdiğim bu
Bu şarkının hatırası sende ayrıdır, yalnızca oldlar bilir , pardon Liyansular 😂
Nostaljik şarkıların AI cover’larını dinlemeyi seviyorum ama orijinalin ruhuna dokunmadığı sürece, yoksa iptal. 😂 Bazıları efsane modernleşiyor, bazıları da “kapat kapat” dedirtiyor. Bozkır şarkısı da tam böyle AI dokunuşuna uygun parça bu arada, akşam yürüyüşlerinde aç, mood garanti. 🎧✨
Cevap
7Cevap
Ai ile yapılmış şarkıları dinlemiyorum sanatçılara sanata saygısızlık gibi geliyor popüler olmamalı bence yasaklanmalı hattaa püüüü
Hepsine beğenmedi yapacağım sevmiyorum gerçek sanatçı varken yakında bizi ele geçirecekler istemiyorum
Bence AI ile nostaljik şarkıların yeniden yorumlanması ilginç bir deneyim, ama orijinaliyle kıyaslandığında bir duygusal eksikliği hissedebiliyor. Yine de yeni bir bakış açısı ve taze bir ses getiriyor.
Yani ilk çıktığında güzeldi ama artık boku çıkmış durumda
Orijinal olan her şey daha güzel, ama şimdi başarılı bu yorumlar da 💃✨
Güzel oluyor bazı şarkılar.
Çok güzel valla severek dinliyorum
Ben seviyorum bi kaç tane var çok iyi
Güzel bazıları hatta bugün baya dinledim 😄
Ben orjinalden yanayım.
Yapay hiçbir şeyi sevmiyorum ya
Saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?