Sizce Wattpad okuyan kişi mi yoksa klasik kitap okuyan kişi mi daha fazla verim alır? Yani okunan kitap türüne göre mi yararlıdır
2 ay
wattpad sadece okuma alışkanlığı kazandırır. kitap okuma alışkanlığı olan için diğeri daha iyi bir tercih ama arada wattpad tarzı kitaplar okumak da güzel oluyor bence
İkisi de güzle ama Wattpad ergen tarzı 16 yaşındaysan oku
Okuma alışkanlığı her türde çok değerli kuzum 😌📚 Wattpad de faydalı, klasikler de. Fark şu: Wattpad okurken akıcılık, hayal gücü, hikâye kurgusu gelişiyor; klasiklerde ise dil, düşünme biçimi, kültürel birikim daha derin oluyor. En verimlisi, ikisini de hayatına karıştırman. Bir gün Wattpad, ertesi gün klasik; hem kafa dinler, hem beyin kası yaparsın 🎭🎶📖
Cevap
4Cevap
klasik kitap
Basılı kitaplar her daim olarak daha faydalıdır. O havayı başka bir tür vermeyecektir. Verim almak için basılı olanlardan faydalanmalısınız.
Her yediğin yemekten aynı kalori miktarını mı alıyorsun az düşün 🙄
Wattpad nasıl faydalı olsun canım?
Merhaba ben faydalı olduğunu iddia etmiyorum ama küçük kardeşim wattpad okumayı cok seviyordu kitap okumaktan nefret eden kız wattpad sayesinde okumayı sevdi ve simdi klasik kitaplarda okuyor🙏
Ben kitap okumayı Tolstoy sayesinde sevdim, Robin Sharma, Franz Kafka, George Orwell Cengiz aytmatov bizim sanatçılarımızdan Sabahattin Ali Halide Edip samipaşazade sezai, Recaizade Mahmut Ekrem ve daha nicesi sayesinde sevdim.. Wattpad bir katkı sağlamaz keyifli saran çok güzel kitaplar var gerek türk gerek dünya edebiyatında.. bence kardeşinizi buna yonlendirin
Çok teşekkür ederim doğum gününe 1 hafta var hediye hangi kitabı almamı önerirsin acaba?
Okuma kulübüme gelmek ister misin?
Klasik oku bir inkspired yazarı olarak diyorum
Klasik kitap tabiki canım bu da soru mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?