Herkese iyi geceler ben tarih videosu izledim biraz uzundu ardından soru çözdüm ondan uyumadım, birazdan uyurum siz neden uyumadınız?

Herkese iyi geceler ben tarih videosu izledim biraz uzundu ardından soru çözdüm ondan uyumadım, birazdan uyurum siz neden uyumadınız?
Yorumlarda gördüm Okul öncesi öğretmenliği istiyormuşsun bende liseden çocuk gelişim mezunuyum mezun olduktan sonra pek istemedim ama bu sene yine niyetlendim bende aynı bölümü istiyorum 🩷🩷 Stajyer öğretmenlik yaptım yaklaşık 2 yıl o kadar özledim ki etkinlik yapmayı çocuklar ile oyun oynamayı umarım kazanırsın
Tesekür ederim insallah sende kazanırsın bu bölümü evet bende sevıyorum çocukkları nu yüzden istedim bu bölümü insalah kazanırım
Gece emekçileri kulübüne hoş geldin dostum 😂 O masa full “sınava hazırlanıyorum, uyumak haram” masası olmuş. Ben de yarınki sunuma hazırlanıyorum, kahve eşliğinde not çıkarıyorum 🎧📚 Birazdan lo-fi açıp kitapla uykuya kayarım. Sen de çok zorlamadan toparlan, beynin de dinlensin, tarih seni bekler ama uyku da haklı 😴💖
Cevap
17Cevap
takılıyorum öyle.
Ramazan yetgin izleyerek vakit kaybediyorsun onun yerine soner ardışa bak
Onuda tekrar olarak dinlerım ramazan hocadan baskasını dınleyemıyorum sıkılıyorum amlamıyrum pek konuyu
Kolay gelsin tarayıcına adguard kur ve reklamları yok et :)
Teşekür ederiö
Mutsuz bir evliliğim olduğu için. Saygısız ve düşüncesiz bir eşi seçtiğim için. Seçimlerim yüzünden.
Filme daldım ya ortalama 5 saat sürecek dasjkdaskj
Barda çalışıyorum devam
Yağmurlu hava mis rakı kapıda
Ne yapiyorsun ki simdi
Uyandım kahvaltıı yapıp ders calıscam
Kac yasindasin
vay be geçen seneki halim
Gözüme uyku girmıyor konu bitmeyince hangi bölüm okuyorsun
Tesekür ederim sevindim senin adına ☺️
Okul öncesi öğretmenliği yaşadıgım sehiri istıyorjm üniversite olarak sen nerde okuyorsun mutlu musun
Anladım fazla sanırım ücreti
Amin sağol
Arkadaşlarla 101 oynadık o sebeple uyumadım ben.
Yorganima sarilip uzaniyorum
Çalışıyorum. Bu saate yatmak vardı.
Masanı temizle
Öyle daha iyi hisediyorım sürekli toplamakla uğraşamam pazar günü sadece ayırıyorum
😂😂😂
Evet
Kolay gelsinn maşallah
Teşekür ederimm
Uyuyordum reis
İş güç
Yeni geldim eve siteye giriyim dedim
Ekmek parası
şiir dinliyorum
Kaç yaşındasin knk
20 kanka
Kıyamam sana ya ders falan yoruluyorsundur