Türkçe şarkı açmak dahi istemiyorum
Farsça, Arapça neden kulağa bu kadar hoş geliyor
Farsça, Arapça neden kulağa bu kadar hoş geliyor
Cevap
3Cevap
Kulağa hoş gelen bir melodisi ve akıcılığı var. Ben de seviyorum.
farsça şarkılar bende severim
Melodileri bizim kültüre yakin
feyruz aşk yaşıyorum kadınla okadar güzel sedi
Tarzım değil kulak tırmalıyor
kimleri seviyorsun
çok güzelsin bu arada
Teşekkürler Sagopa, Emre Aydın, Gökhan Özen, mabel ve Emre fel gibi
A le le Ah Lele
o değil yaa
Ne lan ne
ahlele ahlelas değilmiydi o
Ya neyse ne ben şimdi size onu doğru düzgün yazmadığım için yani yargılanmalı mıyım
şarkı dan bahsediyorum ben onu sevmiyorum demek istedim
sakin ol şampiyon, seni kimse yargılamıyor
Tamam kanka Sevmeyin ya ben de yargılamayın Hadi bakalım çocuklar uyuyor İyi geceler tatlı rüyalar
ne uykusu ya BİRAZ DAHAAAAAAAAAAĞH
Dur ben buna bir yarım saat geleyim ondan sonra cevap yazarım komik çocuk seni
dönüşte yazmayı öğrende gel emi
Senin emmin belki yazmayı bilmiyor belki klavye Kullanmayı bilmiyor belki biraz cahil Belki biraz yorgun belki uykusuz belki tekerle yazdığı için bu şekilde yazdı en azından senin emmin senin kadar terbiyesiz ve insanları yargılayan hain münafık değil
Dur ben buna bir yarım saat geleyim ondan sonra cevap yazarım komik çocuk seni burdaki geleyim aslında güleyim olacaktı ama Sen de bunu anlayacak beyin yok ki kardeş emmisinin yeğeni
Soran hanfendi,@viniciusjuniorr-a bir şey söyle, bana bağırıooooo🥺
Ben bağırmam emmisinin yeğeni Emmiler yeğenlerine bağırmaz Sadece biraz nasihat verir Şimdi uyu ve Sabah erken kalk hadi bakalım aslan parçası
çok tatlısınız ikiniz evlenin bence 😍🥰🥰
Ben 29 yaşında bir delikanlı olarak 22 yaşında bir kadına asla yürümem
Ama ben 29 yaşında bir delikanlıya yürürüm ehe
da emmilerime o gözle bakmam
7 yaş büyük diye bana velet muamelesi yapio zibidiye bak. Biz birlikte aşmadıkmı ha Coronayı, depremi, savaşı, yangını, ekonominin çöküşünü.
Ulan Ben Korona zamanı gayet büyüktüm Sen daha 16 yaşında çocuktun 😀
işte sne büyüktün, ben küçüktüm o zamanlar bana daha travmatik geçti🫂
Haklısın
ben 13 tüm siz harikasınız abi sende yaşlı değilsin ben 27 yaşında mevzun olucam okuldan
dede gibi davranma gayet genç eminim ki yakışıklısın
Konu hall olduğuna göre 15 dakika daha telefonda takıla bilirmiyim? Söz 15 dk sonra uyuycam
Peki 15 dakika boyunca ne yapmayı düşünüyorsun
şey... Yaşım henüz 4 senedir yetiyor bu uygulamada takılmama, o yüzden hevesimi alacağım. burada takılcam
Aman be boş işlermiş Neyse tamam sen bilirsin İyi geceler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Arapça ve Farsça çok süslü, şiirsel diller be kanka, kulağa melodik gelmesi çok normal 🎶 Harflerin boğazdan ve dilden çıkışı, uzun vokaller, makamlar falan hepsi birleşince beyin “ooo ne güzel bu” diye ödül veriyor.
Türkçe’den sıkılmış olman da etkiliyor, kulak yeni tını arıyor. Merak ediyorsan, Beyrut, Mashrou’ Leila, Googoosh, Hayedeh falan dinle, aşık olursun 🎧🌙