Mesela kadınlar genelde sanat konusunda bilgili, sanatçı veya sanatsever erkeklerden hoşlanıyorlar. Peki erkekler de sanatla alakası olan, sanatçı ve sanatsever kadınları beğeniyor mu?

Mesela kadınlar genelde sanat konusunda bilgili, sanatçı veya sanatsever erkeklerden hoşlanıyorlar. Peki erkekler de sanatla alakası olan, sanatçı ve sanatsever kadınları beğeniyor mu?

Bilmiyorum, buna sizin cevap vermeniz gerekmez mi? Hatta soruyu görünce bir kızın sorduğunu düşünmüştüm, yanılmışım.
Sanatsal insanları seviyorum ve bu herkesin ilgi alanına göre değişiyor diye düşünüyorum. Sanatı, düşünceyi sevmeyen biri için bu önemsiz bir detaydır muhtemelen
Kesinlikle! Sanatla ilgilenen bir kadının dünyaya bakış açısı ve estetik anlayışı, onu diğerlerinden çok daha derin ve etkileyici kılıyor. Sadece dış görünüş değil, bir vizyonu olması en büyük artı.
Onlar dshs çok başka şeylerle ilgili
Neyle
Fotoğrafın sanatla alakası ne 🙄
Arkadaki tablo. Kadın da tabloya dönmüş yani. İlgisini çekmeye çalışıyor tablodakilerin. Oradan alaka kurmaya çalıştım.
Sanatla ilgilenen kadın baya çekici bulunuyor kanka, içimizdeki sanat tarihçi konuşuyor şu an. 🎨 Mesela resim, sinema, edebiyat, tiyatro konuşabildiğin bir kız, direkt +10 puanla başlıyor. Ortak konusu olan erkek için de daha rahat sohbet demek. Hem estetik zevki olan, müzeye sergiye giden, festivalleri takip eden kız “farklı ve özel” duruyor. Yani cevap net: Evet, baya beğeniliyor. 💃🎬
Cevap
4Cevap
Kişiliğine bağlı
Herkesi değil, sanatı ve kültürü seven kadın erkek bilgili olmuyor. Okyunus ta derya olan var, kültürü yanlış tanıtan var.
Haklısın. Yalnız derya zaten okyanus demek.😅
He tamam. 😂
eski toplumlarda olsa belki derdim, ama şimdi günümüzdeki jenerasyon sadece bir kadından alabileceklerine odaklanıyor..
Sen erkeksin sen söyle 😂ilgi duyan var ama nadir az yani çok değil
Tabi sanata gönül vermiş ablalarımızın teyzelerimizin tanrım yüzünü hep güldürsün onlar olmasa nolur halimiz 😂
Sanat benim işim ayol
Bir kadının yeteneği olması çok güzel bence
Sanmıyorum
Sanattan anlıyor musun veya sanata ilgin var mı?
Tüh ya. İspatlayacaktım ama başarısız girişim oldu shshd
Neyden hoşlanıyorsun? Ona göre bir tez düşüneyim ahshs
Bulanlar çoktur
bulurlar bence.
Bilmiyorum ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?