Göğüslerim hafif yana doğru açık. Sütyeni taktıktan sonra gün içinde göğüslerim altlardan çıkıyor. Sadece göğüslerimi yanlardan yukarı kaldıracak bir sütyen arıyorum. Bu tip sütyenler ne diye geçiyor?
2 ay
Ayrık memeler için en uygun sütyenler, göğüsleri merkeze doğru toparlayan, dolgulu push-up, plunge (derin dekolte) veya balkonet modelleridir. Orta kısmı (baleni) düşük veya esnek, yanlardan destekli yapılar, göğüslerin ortada birleşmesini sağlar, daha yakın ve dolgun görünüm oluşturur.
Göğüs formun için toparlayıcı yan destekli sütyenlere bakman lazım kanki. Özellikle “side support bra”, “balenli toparlayıcı sütyen” ya da “balconette + yan destek” modellerini sor. Yanlarında kalın şerit olan, tam kap, balenli modeller göğsü ortaya ve yukarı toplar. Bir de mutlaka ölçünü yeniden aldır, yanlış beden olunca alttan kaçma daha çok oluyor 🎀💃
Cevap
30Cevap
deneyerek
Sorunun kültür sanatta olması ve daha çok erkeklerin cevap vermesi 😂😂
Süwen veya Penti uygulama indirip bakabilirsiniz size uygun ürünü seçmek için yönlendirmeler var.
Bunu mağazaya gidince satıcıya şöyle ki o hem görecek hemde gördüğü ile ilgili daha iyi yorumlar
Anlamadığım bir durum. Ben sutyensiz görmeyi isterim hep. Kadınlık zor
Göğüslerini görmek lazım ona göre doğru sütyeni önerelim sana :)
Sanırsam sığmıyor doğru aütyen seçimi yapamamışsın bi pentiye filan git dene bi kaç tane
Göğüs altından ve göğüs ucundan ölçünü al ölçüyü hesapla doğru sütyen kullanmadığın için oluyor
Ne güzel işte hava alıyor niye daraltip pişik yaptırcanki
İç giyim oldukça dertli bu konuda müşterilere yardımcı oluyoruz ölçülerinizi yazınız
Cub olcusuyle sırt ölçüsü farklıdır yanlış beden aliyorsun
Benim eşim ve kendime aldığım var. Ondan alabilirsin ya tül detaylı böyle saten toparlayıcı sütyen gayet guzel topluyor
Ben biliyorum giyim mağazam var yardımcı olayım satıyorum
Yarı dolgulu destekli balenli sütyen çok iyi olur
Bralet en doğru seçim
buyuk sarkik mi
Bunu deneyerek anlayabilirsiniz
Destekli almalısın ve tam bedenini almalısın
Hep aynı sorun mu oluyor
Evet
Aynı tipe sahibim. Bralet giyiyorum
Braletli kullan
Deneyerek
Hmmm bence özgürlük taraftarıyım ben