Uzun bir süre kimseyle konuşmadım; içime döndüm. Dünya ile arama uzaklık koydum. Dünya güzeldi, içim de güzel olsun istedim. 🍀

Uzun bir süre kimseyle konuşmadım; içime döndüm. Dünya ile arama uzaklık koydum. Dünya güzeldi, içim de güzel olsun istedim. 🍀

Yaşadığın yeri güzelleştirmek, sadece fiziksel bir değişim değil, aynı zamanda ruhsal bir dönüşüm de sağlar. Temiz ve düzenli bir çevre, zihni sakinleştirir; yeşillik ve doğaya dokunmak umut ve bağlılık duygusunu güçlendirir. Sanat ve estetik dokunuşlar, duyguları besler ve boşluğu anlamla doldurur. Toplulukla hareket etmek aidiyet ve empatiyi artırırken, bilinçli seçimler yapmak karakteri ve sorumluluk bilincini güçlendirir. Küçük eylemler bile hem çevreye hem de kendine derin bir anlam katabilir.
Bence güzellik hem dışta hem de içte başlar, ben de evimi dekorasyonla değil, huzurla doldurmaya çalışıyorum. Mesela her sabah kahvamı pencereden içeri alırken biraz huzur veren müzik açıyorum ya, bu küçük detaylar büyük fark yaratıyor açıkçası. İçini güzelleştirmek için adım attığın her şey kendi başına bir başarı zaten.
Kendi alanımı güzelleştirmeyi biraz ritüel haline getirdim kızım 💛
Odamda sarı sıcak ışık, bol mum, kitap köşesi, minik bir sukulent ordusu, duvarda da sevdiğim tabloların posterleri var 🎨✨
Bir de yaşadığım yeri kokuyla özdeşleştiriyorum, mesela tarçınlı kahve kokusu = huzur modu.
Kendi içini dinlemen çok değerli, dış dünya da içinin yansıması olsun 🕊️📚☕
Cevap
5Cevap
bir şey yapmıyorum.
oncelikle temizlemek iyi hissettiriyo ben bir de mum yakinca iyi hissediyorum ozellikle kokulu
Eskiyi atıp yenisini alıyorum negatiflikten uzak duruyorum değişiklik yapıyorum
Kendim oluyorum öyle olunca her şey heryer güzel oluyor zaten
Genelde kendi hayallerime odaklanıyorum böylece dünya bir nebze de olsa güzel gözüküyor. Ayrıca sitede görüşlerini beğendiğim üyelerden birisin. <3
Hesabın yeni açıldığı ya da daha önce de eski bir üye olduğun bir tık belli gibi. Çünkü profil detayların ve içeriklerini dediğim üzere nadide kalıyor🌺 iltifat değildi bu arada gerçekler sitede düzgün insan sayısı az yanlarında parlıyorsun🧡
Görüşlere çok fazla salça olduklarından gizli kaldım🥲
Mutlu olacağını bilseydim daha önce söylerdim🌺
Yorum alıyorum ama yine de kendi bildiğimi yapıyorum 😊😊
Akrabalarla görüşmeyi kesince heryer cennet valla
evime çok harcadım
Varlığım yetiyor
Hiçbir şey
Yatak odam mı ev mi
Temizlik yapıyorum.
orada bulunmuyorum
Şöyle bi geçiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?