Bazı dönemlerde uyumak iyi geliyor Uyandığımda kendimi daha iyi hissediyorum Yürüyüş, market alışverişi ve sinemaya gitmek 😅😅

Bazı dönemlerde uyumak iyi geliyor Uyandığımda kendimi daha iyi hissediyorum Yürüyüş, market alışverişi ve sinemaya gitmek 😅😅
Kitap alışverişi yapıyorum. O küçük kitap kolisini açmak bana terapi gibi geliyor. Bir kaç gün gözümün önünden de kaldırmıyorum. Baktıkça mutlu oluyorum 😂
@inciitanesiii ni kullanıyorum bunun için o benim dünyam, psikologum, yaşam koşum, dert ortağım, hocam, efenim ne söyleyeyim kardeşim, arkadaşım ve yazmayı unuttuğum çok şeyimdir sağ olsun, var olsun fkfkmfmfm
O senin dünyan olmuş 😂😂
Toksik insanlardan uzak duruyorum.. kitap alışverişi, temizlik, tatlı yapmak, 90 lar pop..
Ve şu karıya sarmak @belayimdiyorum
🤌🤌 harikaaa
Psikoloğa gitmek gibi bir derdim olmuyor ki. Çok kafaya takmamam bunu sağlıyor zaten.
En güzeli bende çok takan birisi değilim
Teşekkür ederim
🥳🥳🥳🥳
Cevap
7Cevap
sigara içmek,
İyi ki var ama sadece şaka yapiyorum, aslında kendi iç rahatlığımı sağlamak için sadece yoga yapıyorum.
Yürüyüş gerçekten iyi geliyor ama havalar tam düzelmeden çıkmak gelmiyor içimden genelde herhangi bir şeye odaklanmaya çalışıyorum kitap olur, film olur. Amaç kendimi meşgul edip o kara bulutlardan uzaklaşmak.
Aile danışmanı olduğum için ruh halimi kendim toparlıyorum. Biraz itikaf, biraz da sevdiğim Hobilere yoğumlaşarak vs.
O parayı benzine veriyorsun. Hem seni a noktasından, b noktasına götürüyor. Hem de hiçbir sıkıntın kalmıyor. 😂
Yanımdaki beyefendiye bulaşıp sinir atıyorum. Ha bi de yemek yapmak iyi geliyo😅
Sahil kenarına gidip denizi izlemek ve klasik müzik dinlemek.
İnsanlar neden psikologa verilen parayı çok düşünür? Oysaki her şeye para veriyoruz
Vucut geliştirme sporları yapmak her gün düzenli ağırlık antrenman yapmak testeston salgılar
Komik şeyler izliyorum. Şiir okuyorum. çok uzunzamandır yamıyorum. Müzik dinliyorum. Dans ediyorum.
Bu sitedekiler direk kacmis hastaneden belli djsmfnsmd
Arkadaşımı psikolog olarak kullanmak
Dua..
Vayyy helal beeee
🙏☺️
Hayvanlarla bağ kurmak
Meditasyon yapmak. 😅
Avrupa Yakası izlemek
Var onla konuşunca geçiyor ama para istemiyor 😂
sosyal medyadan bi süre uzak kalmak
psikolog flort yapmak mantıklı olabilir
Evet var namaz kılıp dua etmek