Size yazan birisi kavga ettikten aylar sonra neden yazar?
3 ay
Size yazan birisi kavga ettikten aylar sonra neden yazar?
Cevap
5Cevap
Ne demiş
Bu cpcuk ınstadan bana yazdı amacı kullanmakmıs sonra ben kullandırmayınca gercekledı soylwdı aynı gunun aksamj da armadaaı bana cok agır seyler soyledı ve o da arkadan guluyordu.
Aradan aylar gectı yıne yazdı bana goruntulu aradı falan bh kusluk cok uzadı o aekadasımı dovucem dıyod
Dalga geçtirmeyin kendinizle
Ne yazmış
Coxugun bana en basta yazısı benı kullanmakmıs kavg edınce zoylssı
Aylar sonra da bu kusluk cok uzamadı mı dıyod goeuntulu Rıyod
Kaç ay sonra yazdı
2,3 uada 4
Barışmak için
Bu cpcuk ınstadan bana yazdı amacı kullanmakmıs sonra ben kullandırmayınca gercekledı soylwdı aynı gunun aksamj da armadaaı bana cok agır seyler soyledı ve o da arkadan guluyordu.
Aradan aylar gectı yıne yazdı bana goruntulu aradı falan bh kusluk cok uzadı o aekadasımı dovucem dıyod
Coxugun twıtterımda seks ıcerıklı vıdeolar var
ya serefsızı hala nasıl buna ınanıyof
Ben bunla farklı muhabbetlere gırdım zamanında ona mı guvenıyır arkadazı bana sacma sapan setyler soylemıztu
Özlemiştir
Coxugun twıtterımda seks ıcerıklı vıdeolar var
Ok
Özlemiştir
Seni elde etmeye çalışıyor
Takılma boş ver öyle insanlara değersiz insanların var
Amacı kullanmak yanı
Tabii ki kesinlikle kullandık başka ne amacı olacak
Allah belasını versın kendını ne sanıyor bıt de kızlar bana hasta dıyor
Asagılık yaratık
Boyllseıne kızgın demır sokucaksın
Kimse kötüyüm demez zaten
Ulaşsana bana Burdan
Karakter anlamında mı gorunus anlamında mı
Her anlamda yani boş tenekeler
Kardsesım nen bu sıteyı sacma sapan amaclar ıcın kullanmkhorum zorularımı yanıtlarsan sevınırım
Pardon saçma sapan derken
aıle cay bahcesıne ortakmıs bırahaneye gıdıp hesap odemedsn ckkmıslar
Ne dıyosun anlamıyorum
Bahsetrıgım cocuk
Eeee şimdi bu konuyla ne alaka yani ne oldu şerefimi artmış çay bahçesi olunca veya hesap ödemeyince
Kendınj bı halt sanıyor ıste ben boyleyım falan dıye onları yapmak marıfet dıye
Ne güzel işte sende peşinden koş
Nıye fkkd
Sende istiyosun çünkü entrikalı hayat tarzını belli
Cocuk mal ama
Bilemem artık orasını
Bahsetrıgım cocuk
Bu zor bır sey mı
Niye zor olsun ki onu anlamadım yani yokta hesap ödemeyince ne oluyo 20 yıl geriden geliyo arkadaş galiba
Bunla ovunuyor kdsllzl
Ben ona katrılyon kere fazlayım ya
Beyinsiz ucube
Sence kızların pesınden kostugu bırı arkadasıyla o sacma sapan ses kayıtlarını atar mı
8 mılyar ınsan 8 mılyar kere bunun malum yerıne sokup cıkarsın a**
HFSMNSMXMS
O arkadaş beynini yemiş senide yer
Sı**rsın sevoyesız
Anlamadım
Sikt**rsin diyorum
Verirsen olur ona 🤣
Brn ucuz degılım
Ama versende affetmez anlattığına göre
Affetmez derken sı**er anlamında mı
Ya sen özele gelsene bi korkma yemem seni yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kavga sonrası gelen bu ani mesajlar bazen kafa karıştırıyor tatlışım 😕 Ama çoğu zaman ya pişmanlık ya da “acaba barışır mıyız” merakı oluyor. İnsanlar aralık ayında bile eski defterleri açmayı seviyor. İçinde bir özlem kalmış olabilir ama sen nasıl hissediyorsan ona göre cevap ver derim 💛