Dünyanın birçok toplumunda herkesin inandığı başka yaratıcılar, tanrılar koruyucular var peki sen neye inanıyor ve evreni nasıl gözlemliyorsun?
3 ay
Dünyanın birçok toplumunda herkesin inandığı başka yaratıcılar, tanrılar koruyucular var peki sen neye inanıyor ve evreni nasıl gözlemliyorsun?
Bu kadar düzgün işleyen bir mekanizmanın mutlak bir dizayn edicisi olmalı diye düşünüyorum. Ateş böceğinin kendinden oluşabilmesinin bir yaratıcının olmasından daha zor ihtimal olduğu kesin.
Bu soru tam sergi çıkışı kafası, seviyorum böyle derin konuları 🎨✨ Ben evrene bakınca hem bilime hem de ruhuma yer açıyorum. Evrim bana çok mantıklı geliyor ama içimde bir yerde de kocaman bir enerji, bir yaratıcı fikri var. İstanbul’da gökyüzüne bakınca yalnız hissetmiyorum mesela 🌌 Sen de hiç yıldızlara bakıp “burada bir sihir var” demedin mi kız? 💫
Cevap
7Cevap
Bence yok. Çok zalimlik var, bunların yaşanmasının bir nedeni yok. Zaten yokmuş evren kitaba göre, sonra yaratılmış. Sebebi nedir?
Bence sorusu bile saçma çünküü insan oğlunun hatta bu yaşamın kendi6kendi ne oluşma olasığını biliyor musunuz
İsterseniz gerçekten ciddi anlamda konuşalım
Evren beş kez sıfırlanmış ve en son dinozorların sıfırlanmasından sonra yeni evrimleşen türler ortaya çıkmış. Elbette kendi kendine oluşmamıştır ama neye göre oluşmuştur ona bakmak gerek.
Bak cümlede hata var evren 5 kez sıfırlanmış hatalı dünya demeli ydin evren dediğin daha ne kadar büyük oöduğunu dahi bilmiyoruz
Gerçekten eğer mesaj atma hakkınız varsa konuşalım severim bu gibi konuları derdim iddalaşmak değil
Yaratıcı olmadan bu işleyişin hiçbiri mükemmel gerçekleşmezdi
Müslümanım ama objektif olarak din olmadan baksaydım yok derdim
Gelişim olsaydı insanlarında hayvanlar gibi ya pencesi ya zehri bi artı eklenti olurdu ama
Yaratıcı varki insan biyolojik olarak mükemmel
gelişmiş bir tür qwedsksskkskddhh
Ben varsam yaratıcı da vardır
Yaratıcı var
Allahu Ekber
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?