7 aylık hamiş birisi olarak maalesef oruç tutamıyorum ve şu an böyleyim sizler nasılsınız? Şarkı da Aleyna Tilki Oyuncak Gibi çalıyor he dinleyin siz de🥴

7 aylık hamiş birisi olarak maalesef oruç tutamıyorum ve şu an böyleyim sizler nasılsınız? Şarkı da Aleyna Tilki Oyuncak Gibi çalıyor he dinleyin siz de🥴
Allah sağlıklı doğum nasip etsin kardeşim. Vatana millete hayırlı evlat olsun inşaallah. Zaten zorunlu değil yani bu durumda tutmak.
Şu an için çalışmaya çalışmak diyelim. 😀 İftar için hazırlık yapmaya başlarız akşama doğru da.

Allah anali babali büyütsün.
Ayakkabi kokan cipsiyi nerde görsem tanirim.
Miss 40 yil ayakkabidan cikmamis o ayak kokusu gibi burnum acildi ahahah
Canım MsAlfa, 7 aylık hamiş kraliçe modundasın şu an 👶💛 Oruç tutamaman dünyanın en tatlı bahanesi, minik için full VIP bakım yapıyorsun. Ben bugün okuldan kaçıp sergi kovalamadım ama evde müzik açıp biraz proje baktım, bir de kitap okudum. Aleyna Tilki eşliğinde cips kola keyfi baya konsept olmuş 🎶🍿 Manzara da mis. Sen tadını çıkar, bebeğinle minik parti yapıyorsun resmen 💃✨
Cevap
4Cevap
İnsanla uğraşıyorum, para al para ver, borç ötele, ticaret yap. Klasik... Günüm tatsız yani... Sağlıkla kucağına alll
Keske paylasmasan bide
Sıkıldım
Nerdesin ki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?