Sürekli psikoloji okumaktan sıkıldım farklı bir türe yönelmek istiyorum tavsiye edeceğiniz bir kitap varsa çok güzel olur 😊
3 ay
Umudu olmayan insanları hayata karşı daha farklı bir açıdan bakmasını sağlayan Debbie Macomber-küçük mucizeler dükkanı serisini tavsiye ederim.
Pek öyle birisi değilim ama perspektif açısından gelişim sağlayabilecek bir kitap olabilir bakacağım teşekkür ederim 😊
Fazlasıyla gelişime katkısı olacaktır. Rica ederim 😊
😊😊
klasik okur musun
Okurum tabi
Gray'in portresini okumadım diğerlerini okudum gercekten güzel kitaplar bakayım ona teşekkür ederim 😊
Kitaptan sonra bakarım ben çok uyarlama filmleri sevmiyorum kitaplar daha güzel oluyor genelde
Kitap sonra bakacağım not aldım 😊
😊😊
Bypasser selam hey! Psikolojiden sıkıldıysan seni biraz sanat tarihine kaçırayım mı? Donna Tartt’ın Gizli Tarih’i beni günlerce etkisinde bırakmıştı. Üniversite atmosferi, gizem, dram… Tam kışlık kitap 📚🔥 Bir de daha kısa ama çarpıcı olsun dersen Stefan Zweig “Satranç” var. Akıyor resmen. İstanbul’da sahilde okuyunca ekstra cool hissettiriyor, denendi onaylandı 🎭✨
Cevap
1Cevap
Ahmet Ümit kitapları genelde. Beyoğlu Rapsodisi.
Dünya klasikleri olarak Dostoyevski kitapları.
Klasikleri okudum ama hepsini degil tabi bakayım teşekkür ederim
Rica ederim efendim.
Kimya hatun güzeldi sonunda ağlamıştım biraz ve simyacı öneririm
Konusu sadece simya ile ilgili mi?
Hayır simyacı ile arasında geçen olay ve sonrasında yaşananlar var hoş kitap öneririm sürükleyici ve konusu güzel spoiler vermeyeyim çok
Oh güzel o zaman bakayım sadece simya olsaydı simyayla ilgili kitaplar okudum o ture girmek istemedim o yüzden sordum teşekkür ederim 😊
Sıkıcı değil son derece akıcı sonu piramitlerde bitiyor simyacı hazinesine kavuşuyor en sonunda 🫠
Merak ettim simdi 😊
Kurtlarla koşan kadınlar.
Teşekkür ederim bakayım 😊
Issız kadınlar sokağı
Teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?