Ben üniversitede sevmediğim bir hocaya taktım. Çok da yakıştı. Göbekli huysuz Barış.😂😂😂😂
3 ay
Öğrencilik yıllarında çoğumuz taktık ama sonradan pek de doğru bir şey olmadığını fark ettim. Göbekli huysuz Barış fena değil yaratıcılığını gösteriyor ama hocanın arkasından böyle konuşmanın kimseye faydası yok. Ben de lisede çok sinir olduğum bir hocaya kedi herif derdim sonra utanıyorum şimdi. Yani anlık sinirle yapılan şeyler bunlar herkes yapıyor ama olgunluk bunu belli etmemek ve sonra pişman olmamak. Şimdi olsa belki yine isim takardım ama kimseye söylemezdim.
Melikeee 😂 üniversitede lakap takmayan var mı ya! Bizim Sanat Tarihi’nde bir hocaya “Rönesans Dedektifi” diyorduk, sürekli detay yakaladığı için 🔍🎨 Ama senin “Göbekli huysuz Barış” bayağı yaratıcıymış, kahkaha attım. Ben hep kendi aramızda kalmasına dikkat ediyorum, kampüs dedikodu kazanı çünkü. Yine de aramızda takılmak serbest kız, yeter ki saygı çizgisini aşmayalım 💃📚
Cevap
3Cevap
Hobit dediğim bir kadın vardı ingilizce hocası bize kötü sözler söylemişti zamanında
gicik olduklarima takıyorum evet
Aşkım dedim felsefe hocama
Hayır.
bölüm ne abla
Gastronomi yani aşçılık
Mersin üni mi
Adam ona yüz veren kızlara çok iyi davranıyordu.
İstanbul da üniversitede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?