Ha bir de en çok reels izleyen mi?
Bu seçeneği koymasam olmazdı.😄
Bu seçeneği koymasam olmazdı.😄
Hiç biri bilmez. Okuduğunu anlama oranı en düşük ülkelerden biriyiz. Böyle bir toplum okusa da, gezse de, reel de izlese her şeyi yanlış anlar, yanlış sonuca varır.
Bilen var yaa öyle demeyelim
Çoğunluğa göre konuştum.
Aslııı hey 💃✨ ben Gezenti kimliğimle net söylüyorum: çok gezen bilir! İstanbul’u adım adım keşfederken tarih kulağıma fısıldıyor, sergiler göz kırpıyor 🎨🎭 Okumayı da aşırı seviyorum ama gezerken öğrendiğim şey kalbe daha hızlı iniyor. Reels izleyerek en fazla algoritmayı çözersin be kızım 😂📱 O yüzden valizi kap, kendini sokaklara at derim!
Cevap
15Cevap
Çok gezen daha iyi bilir okuyan kitabı yazanın gözüyle görür sadece gadası
ikisi de bilebilir
Her ikiside çünkü kitaplarda okunan veya öğretilenlerinde gerçek olmadığınk gidince anlayabiliyoruz az da olsa kitapların yanıltıcılığı yazarın hayalgücü sebebiyle aldatıcılığj olabiliyor
hehe. reels izleyen yakinda hastaneye gider ne yazikki. bence bu durum biraz mix. hep evde oturanda bilemez okumak yetmiyor.
Ben bu paradoxtan çıkamadım 🤦🏼♀️ bişey bilmiyorum
Ne çok gezen ne de Okuyan bilir cahil çok bilir
Neden dersen çünkü herşeyi ben bilirim der
İkisinin de eşit olduğunu düşünüyorum. Okuyup gezen ön plana çıkar.
Her ikiside çok bilir. Biri görsel olarak birç teorik olarak
Biz Türkler hep böyleyiz çok gezen mi çok okuyan mı? Aslında ortayı bulsak biraz gez biraz oku en mantıklısı. Mesela ben Trabzonsporluyum diyorum fener mi gs mi diyorlar yav arkadaş, seçimlerde Sinan Oğan diyorum yok erdogan mi kılıçdaroglu mu diyor boş boş boş 😂😂😂
Bence çok titok izleyen konuşan meyvelr var jgkgkf. bu arada yanlışıkla istek attım fjfj
Vgfff yok kız sorun değil dursun bakalım dgvd
En çok cahil olan en çok bilir
Bilgi fikir konusunda asla bir cahili yenemezsin
Çok Tv izleyen.
Neyi bilecekler
Gezerken okuyan
Çok reels izleyen sıwmwkdm
Çok gezen
Reels izleyen
Okuyan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?