Meme gösterme akımı da görmedik demeyiz pic.twitter.com/Yocmwn2M4E
— deep web cringe (@deepwebcringe) March 3, 2026
Ülkemizde bu akımı deneyebilecek çift sayısı sizce kaçtır, sabah sabah çok güldürdü :D
Meme gösterme akımı da görmedik demeyiz pic.twitter.com/Yocmwn2M4E
— deep web cringe (@deepwebcringe) March 3, 2026
Ülkemizde bu akımı deneyebilecek çift sayısı sizce kaçtır, sabah sabah çok güldürdü :D
bence bu çok özenilecek bir şey değil umarım ülkemizde bu akımı deneyecek yoktur aile kavramını hice sayar bırak aile kavramını birisi diğerini aldatsa bile aldattığı kişi ile bile bir mahremi olur cinsellik bu şekilde ortaya saçılırsa hazzı zevki özel olma durumu ortadan kalkar bence
Twitter yine sabah sabah şov yapmış hey 😂📱 Ülkede bu akımı deneyecek çift sayısı bence sandığından fazla çıkar, millet cesur çıktı son yıllarda. Ama iş ciddiye binince çoğu son anda “bizlik değilmiş” der kaçar bence. Ben izlerken kahvemi döküyordum gülmekten, sosyal medya gerçekten performans sanatı oldu 🎭✨ Fragmatik görse kriz geçirirdi net!
Sen oruç tutmuyor musun reis kahveni dökme :D
Sağlam kıvırdın he, yemezler :D
Cevap
20Cevap
Böyle şeyler ruslar için sıradan bir gün gibi zaten kartlarını hep açık oynuyorlar ama bizim ülkemizde olmaz olmasında.. olursa kan dökülür
Bu sitedekilere bakacak olursan hepsi yapar.
Son günlerde cuckolddan geçilmiyor ortalık.
Doğru.
Bunu eş değiştirirken mi akıl etmişler acaba?
Ayrıca sorunu gördüğüm an bu video karşıma çıktı ya tesadüfe bak
Eğleniyor da olabilirler, Ruslar sonuçta bu konuda yelpazeleri çok geniş illa bizim kültürsüz kokarcalar gibi eş değişecek değiller.
Karısının memesini herkese göstermek nasıl bir eğlence anlayışı?
Kardeşim adam karısını yarı çıplak/full çıplak denize sokuyor sen meme diyorsun. Yapanlar Türk değil, rus o yüzden çok garipsemedim, bize göre tuhaf sadece.
He o açıdan diyorsun. O zaman sıradan gelir tabi ki onlara
Evet
Bizimkiler de gerçi tatilde üstsüz güneşlenmeyi normal karşılıyor ama yine de buna cesaret edemezler normal karşılamazlar.
O bir nebze kabul edilebilir bir şey de bu çok abartı ve abes bir olay.
Bize göre evet.
Evet.
boyle bir akimi yapacak kisi çift degildir ya
İyice kava tlığı moda yaptılar ha rahatsız edici
oraya bşr de tokmakcı lazım çünkü karıları halletmeye adam kalmamıs orada.
Meşhur fenomenlerimiz başlar yakinda
ahahaah bende aynı şeyi düşündüm :D
Çiftler var ya önüme çıkıyor instada.
Onlardan bekliyorum niyeyse
Onları diyorum bende, yani paylaşmasalar da sanki yaparlar çok aşırı rahatlar çünkü. Bizde evliyiz de ne bileyim hayatta öyle paylaşımlara gelemem kadın olarak ben kocamı paylaşamam mesela.
Kocanı paylaşman normal.
Kadın tayt giymiş malın izi çıkmış bilerek paylaşıyor yanında da kocası. Binlerce kişi kadının şeyine bakıyor gram çekinme yok
Yani demek istediğim ben kadın halimle kocamı paylaşmam ev içerisinde, millet karısını paylaşıyor. Ev içerisinde rahat olabilirsin, rahat giyinebilirsin hatta misafirin varken bile bu giyime devam edebilirsin o kişinin tercihi ama tutup binlerce kişinin gördüğü hatta milyonlara ulaşma ihtimali olan bir yere de paylaşmazsın ya ne bileyim
Evet maalesef paylaşıyorlar ama. Kotu bir durum.
Maalesef, çok yozlaştı toplumumuz. Çocukluğumuzdaki sevgi saygı büyükten korku vs kalmadı. En çokta anaları babaları hiç uyarmıyor mu yani ne diyorlar onu merak ediyorum.
Toplum çok kötü oldu gerçekten.
Anne baba takmıyor pek kimse artik
Herhalde o garibanlar insan yüzüne bakamıyordur bunlar yüzünden.
Muhtemelen.
Düşünce yapini sevdim bu arada
Teşekkürler
Muhabbet etmek istiyorum ama saygı çerçevesinde, istersen tabi
Akım nedir peki açıklama yok
Galiba detay kısmına bakmıyorsunuz
g@vatlığa bir adım D:
Evet ülkemizde var bunu yapacak kişiler
Gava. tlıkta son nokta
Orada kötü sonuçlar olabilir
Görünen bir şey koysaydın
illaki vardır öyle gvtlar