Türk kadınları neden kötülere hayran, iyilere daima düşmandır?
3 ay
Türk kadınları neden kötülere hayran, iyilere daima düşmandır?
İstisna var orayı es geçmeyelim. Bizim kadınlarımız o tabir ettiğin erkeği havalı ve eğlenceli bulur
Efendi terbiyeli işinde gücünde olan erkek sıkıcı gelir
Kadınlar aksiyon ve kaosu sever
Bu genelleme çok ağır olmuş canım, kalbim sıkıştı okurken 💔 Hey, herkesin zevki, deneyimi, yarası başka. Bazı insanlar “cool” görünen özgüvene kapılıyor olabilir ama bu tüm kadınlar demek değil. Ben mesela kültürlü, kendini geliştiren erkeklere ekstra puan veriyorum; müze gezerken sıkılmayacak biri lazım 😌🎨 Olay kötüye hayranlık değil, bazen yanlış özgüveni karizma sanmak. Ama bilinç arttıkça seçimler de değişiyor merak etme 💫
Cevap
2Cevap
Çünkü kötü vasıftaki bir erkeği düzeltme isteği duyup ben adam ettim kafasına giriyorlar ama edemezler ise kendileri heba oluyorlar
İstisnasız mı? Siz hangi çingene mahallesinin arka sokağında yaşıyorsunuz tam olarak? 1. Profilde erkekten korkarım ben, aynı kaldırımdaysak karşı tarafa geçerim. Mesele bir erkeğin eğitimden de ziyade karakteri, ilki zaten karakter açısından berbat. İkincisinin de karakteri belirtilmemiş.
Türkiye'nin neredeyse bütün illerinde bulundum Türk kadınının iyi karakterli adamı sevdiğini de, kötü karakterli adama bayılmadığını da hiç görmedim.
İyi karakterli bulsak kulu köpeği olacağız, ne diyorsun? Bu kadar bekar kadın boşuna mı var?
Kanka sana vermicekler zorlama 31e mahkumsun
Kendi yaşıtlarına bakarsan bulursun. Genç kızlar olgunlaşmamış çocuklar daha size bakmazlar elbet
Ben belli bir yaş grubu için konuşmadım bütün Türk kadınları böyle.
Tamamda bunu yapanlar genelde 18 30 yaş arası 30 üstü kadın size bakıyor zaten
Badboylarla her şeyi yaşayıp yamanacak enayi arıyorlar
E erkeklerle böyle 30 yaş üstü. Kaşarlarla düşüp kalkıp yedirip içirip yine genç kız arıyorlar
Yaş 30u geçince seçme şansınız az mecbur yaşıtınıza bakarsınız
Benim elime kız eli değmedi ben niye geçmişi kirli birine bakayım ki?
E 30 yaşında geçmişi temiz kadınlarda var bunu hiç düşündün mü? Ayrıca yaşının küçük olması yapmadığı anlamına gelmez eskiden utanma vardı diye yapmamıştır senin yaşındaki kadın şimdi ki kızlar lise de başlıyor ilişki yaşamaya siz erkek beyni sanıyor ki yaş düştükçe daha az şey yaşamıştır ama aksine yeni nesil şımarık herşeyi yaşamıştır
Sen de öyle ol o zaman shhs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?