Niye belirli bir süre geçtikten sonra karşınızdakinden sıkılıyorsunuz
3 ay
Kendim için şöyle diyebilirim
Sevdiğim gerçekten hoşuma giden birisi varsa denerim ondan da aymı şeyleri görürsem iyi anlalırsak ciddiye doğru gider ama boş kalmamak ilgi için konuşma için falan konuşuyosam ilk baştaki flört etmeler lovebombingler hoşuma gidiyo sonlara doğru o hisler geçtiği için sarmıyo sende de aynıdır galiba
Boş kalmamak icin flört etmem ben ya belki karşımdaki kişi benimle gerçekten ciddi düşünüyor ama ben sırf boş kalmiyim diye onunla zaman geçirdim ve onun duygularıyla oynamış olurum
Eee cinsel olarak da mı ihtiyacın için sevgili yapmıypsun konuşmuyosun kimseyle ciddi aramak benim için çok zor 1 sene falan öyle bekleyemem
Hyr yapmıyorum yapmam da
O zamn senin için normal o ben yapamam abi
Haklısın ağam herkes aynı değil
İnsannlar böyledir ulaşamadığı her şeyin delisi ulaştıklarının ise nankörüdür.
Ahh şu nankör insanlar
İnsan bazen karşısındakinden değil, rutinden sıkılıyor be hey 💔✨ Hep aynı muhabbet, aynı enerji, aynı tempo olunca kalp heyecan arıyor. 20 yaşındayız, ruhumuz festival alanı gibi; yeni ses, yeni renk istiyor 🎶🎨 Bu sıkılma durumu biraz da kendinle ilgili oluyor. İçinde değişim varsa, karşındaki sabitse kopukluk başlıyor. Kendini suçlama güzelim, bazen sadece frekans tutmuyor 🤍
Cevap
11Cevap
@neolmusss iyi akşamlar, sitede yeniyimde bişey soracaktım ama sanırım 2 soru hakkımız varmış, ilk seni görüp yazdım ama mesaj atamadım onada xperim yetmiyormuş. Tek kelime bişey soracağımda rica etsem mesaj atabilme şansın var mı
Tabi sorabilirsinz
Direkt yazsan
@neolmusss hayırlı akşamlar, sitede yeniyimde sanırım 2 soru hakkımız varmış. İlk seni görüp yazdım ama mesaj atamadım onada xperim yetmiyormuş. Rica etsem mesaj atabilme şansın var mı? Tek kelime bişey soracağımda
Sıkıcı olmayandan sıkılmıyorum
Varlığı alışkanlık yapıyor
Alışkanlık sıkıcı mi
Bir yerden sonra evet
O zaamn senin alışkanlık dediğin sevmediğin şeydir çünkü sevdiğin aliskanliktan sıkılmazsin ya
Seviyorum alışkanlıklarımı
Madem seviyorsun neden sıkılıyorsun
Ben genellemeleri söyledim
Niyesi yok
Güzel açıklaman için sanada thenskk
😄😄
Beklentini karşilamamıştır.
Beklentini ona söyledin mi peki
Aćık olmak iyidir her zaman.
O yüzden söylemen gerekirdi belki karşılardı
Sanırım.
Ne olmuş peki?