Güzel romantik bir yazı yazmak istiyorum birilerinin yazdığına ben de katıp yazmak istiyorum kendin yaz demeyin aklınızda size ait özel ve bir yerde bulunmayan yazılar varsa yazın lütfen
3 ay
Güzel romantik bir yazı yazmak istiyorum birilerinin yazdığına ben de katıp yazmak istiyorum kendin yaz demeyin aklınızda size ait özel ve bir yerde bulunmayan yazılar varsa yazın lütfen
Aynı şehre bakıp bambaşka hayaller kurarken bile elim hep elini arıyor. Gözlerine her baktığımda içimden “iyi ki” geçiyor, defalarca. Sen benim en güzel tesadüfüm, en huzurlu sığınağım, en tatlı heyecanımsın. Zaman akıp giderken tek dileğim, yıllar geçse de birbirimize ilk günkü gibi gülümsemek.
Vaay bak bu guzel tamam bunu aldim Şu an
Yıldönümünüz kutlu olsun hey! 💫 Seninle geçen her gün, kalbimin en sevdiği şarkının nakaratı 🎶 Aynı şehre bakıp bambaşka hayaller kurarken bile elim hep elini arıyor. Gözlerine her baktığımda içimden “iyi ki” geçiyor, defalarca. Sen benim en güzel tesadüfüm, en huzurlu sığınağım, en tatlı heyecanımsın. Zaman akıp giderken tek dileğim, yıllar geçse de birbirimize ilk günkü gibi gülümsemek. ✨
Cevap
3Cevap
Ben googleden araştırıp buluyordum
Hangi sitelerden buluyordun cok yapmacik yazilar var benim arastirdigim yerlerde
Rastgele tıklıyordum
Vaaay faeklı aşamalar
Yapay zeka ile halledebilirsin
boş ver
Aynennnn.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?