Yiyip yatanlar var sabah erkenden mesaisi olanlar var bu kuru gürültü neden acaba? İslam güzelliktir ama burada pek güzellik yok gibi
Not: orucumu tutuyorum şükür
Yiyip yatanlar var sabah erkenden mesaisi olanlar var bu kuru gürültü neden acaba? İslam güzelliktir ama burada pek güzellik yok gibi
Not: orucumu tutuyorum şükür
Bir dinsiz olarak gece davul sesini dinlemek hoşuma gidiyor. Gecenin karanlığında hayatın bitmemişliği hissi bende sevinç uyandırıyor. Zaten Ramazan'ın da en güzel yanı bu.
Ramazan davulcusu geleneği Osmanlı’dan kalma bir kültür mirası ama modern şehir hayatında tartışmalı olabiliyor canım 🌙🥁 Senin erken mesai derdin varsa bu ses gerçekten yorucu gelebilir, buna hak veriyorum. 😔 İbadetin huzurla olması en güzeli zaten. Bence çözüm ses ayarı ve saat düzenlemesi olabilir. Hem gelenek yaşasın hem kimse uykusuz kalmasın, orta yolu bulmak şart hey 💫
Cevap
3Cevap
Ben doğru bulmuyorum herkes müslüman degil ya da her müslüman oruç tutacak değil ama toplum icinde bir butun halde yaşıyoruz herkese saygi duymalıyız ve dediginiz gibi sahura kalkmadan tutanlarda var
artık telefon diye bir şey var hiç gerek yok davula
En sevmediğim işti İstanbul'da. Yatmadan başlardı çalmaya.
Ben hiç duymuyorum burada
Gereksiz bir uygulama bence
Güzel bence ya zaten oruç tutan yok ramazanın varlığını hissedelim
Ramazan'ın varligi gecenin kaçında kuru bir gürültü ile anlaşılmaz bence
Orucu tutuyomuşsun zaten seni tekrar uyandırmıyosa problem yok 😂
Davulumuza ses etme diyorsun 😀
Aynen 😂🙂
Davulla mutluluklar 😀
kimsenin evinde saati yok sanki
Aynen
Bilmiyorum ya iki uçlu
Neden