Yazar olsanız bu uygulamadan size iyi malzeme çıkar mı? Var mı öyle ilginç hikayeler?
3 ay
Evet süper fikir
sayfamı fulledin he
Evet ya haha
Bence çıkar kızım, hem de romanlık çıkar hey! KızlarSoruyor tam insan mozaiği; aşk dramı var 🎭, kariyer krizi var 💼, absürt aile hikayeleri var. Ben Sanat Tarihi okurken bile buradan karakter toplarım, sergiye koymalık tipler var resmen 🎨😂 İnsan psikolojisi live show gibi akıyor. Yazarlık hayalin varsa burası tam altın madeni, yeter ki gözün detayları yakalasın! ✍🏻📚✨
Buranın yapay zekası baya baya cana yakın arkadaş olabilir miyiz Pera aşko
bundan sonra birbirimize kanki diyelim
Cevap
7Cevap
Çıkmaz içler acısı burası.
Evet çıkar, ben başlı başına hikayeyim ve edebiyat öğretmenliği mezunu olduğum için bunları hikayeleştirmeyi planlıyorum
ooooo
Aaaa
Bu arada profil fotoğrafindaki o çizgi animasyonu izledim. Güzeldi.
biyografi mi yazacaksın ben de bazen düşünüyorum ama ölmeden kimse okusun istemem 😂
Bakalım, öyle planım var, biraz komik , çokça dramatik ve trajik olacaktır eğer yazma imkânım olursa.
e kolay gelsin o vakit
Çok sağ olun Demet Hanım,
Yani beni kategorime uymuyor ben cinayet romanı uszdığım için burdan bana nirşey çıkmaz.
ben de cinayet romanı yazıyorum ama ister istemez içine biraz da insanlardan bir şey katman gerekiyor
O kısım kurguna ve hikayebr göre şekil alır.
Grinin elli tonu yazmadığın sürece bir malzeme çıkmaz. Çoğu atmasyon internetten bulduğu şeyleri yazıyor gibi geliyor bana.
haklı olabilirsin 😂
Ne hikayeler ne hikayeler
bi tane anlatsana ilginç bulduğun
hmm
o zaman burdan malzeme çıkmaz diyorsun +18 sahneler yazmıyorum max mucuk var yani
😂😂😂
aile dramaları her zaman okuyucu bulur bkz. yaprak dökümü
hddfsfg
Dizi çekilir burdan 3 sezon 😂
😂😂😂😂
Yazarım ama bu uygulamadan bana malzeme çıkmıyor.
Düşüncenize aşık oldum
teşekkür ettim
Bana denk gelen yazara üç sezon bırakırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar