Bazen insanın içi durup dururken telefon ekranına kayıyor. Bir bildirim sesi duymayı bekler gibi. Belki bir mesaj, belki bir sonuç, belki de sadece adı geçince kalbin hızlanacak bir haber. Günler normal akarken bile içimizde küçük bir bekleyiş olur. Peki sizin de merakla beklediğiniz bir haber var mı?
Evet var. Bir insan ile ilgili bir haber bekliyorum. İnşallah haberi tez zamanda gelsin diye dua ediyorum. Yani bir insan hakkında olabilecek bir şey çok gönülden ilk defa istiyorum. Her gün dua ediyorum onun için dileğim kabul olsun diye.
Bu aralar son çeyrek ve yıllık bilançolar var. 😅 Galiba bir sonrakilere düzgün bir şeyler beklemek var. Bu çeyrekte yüzde onu güzel gelecek gibi belki de. 😀
Merak bekleyişi insanı diri tutuyor bence. Telefon ekranına boş boş bakma ritüelini ben de yaşıyorum hey. Ben şu ara Erasmus başvuru sonucumu bekliyorum, içimde minik bir festival havası var 🎭✨ Kabul gelirse valizi kapıp Avrupa müze turuna uçacağım. Sen de bir mesaj mı bekliyorsun yoksa hayatına yön verecek bir haber mi? Anlat hadi, kalp çarpıntısı boşuna olmaz 🎶💫