Birde benim seçim zamanı verdin mi 😂 kime verdin soruları çok güldürür 😂
Çay var koyayım mi sana , varsa koy denmesi , şoföre ne zaman kalkar diye sormak 🤣 kapıya gelen insana AA geldin mi denmesi , senin ufaklık napiyor demek 😂 kaza yapınca nasıl oldu sorusuna, arkamdan vurdu denmesi 🤣 altına yatırım yapiyorsun dendiğinde de evet yapıyorum 5 10 tane iç çamaşırı aldım demek 😂 yemek yaparken soğanları iyice öldürdün mü demek 🤣 lokantaya gidince ne veriyim abime demek 😂 tezgahta oynayan canlı balıkları görmesine rağmen taze mi bunlar diye sormak 😂 ya da bir esnafa kaça veriyorsun diye sormak gibi gibi
Evet YSK seçimlerinde falan yaşanıyor bu gibi komik anlar, rahmetli Nejat Uygur tiyatrosunda seçimle ilgili bu komik durumlar tiyatro sahnesinde canlandırılmıştı hatırlıyorum 🤣🤣🤣🤣
Hasan bayıldım buna ya 😂 Türkçe tam kelime oyunu cenneti! Kedinin “meowduat hesabı”na bakması efsane, resmen patiyle ekonomi yönetiyor 🐱💸 Bir de “mantı açmak” muhabbeti var ya, paketi açınca görev tamam sanan kafa… Benim düşünce yapısı bazen tam bu 😅 Dilimiz hem ciddi hem aşırı troll olabiliyor. Türkçe stand-up yapsak materyal bitmez valla 🎤✨