Ses tonumu seviyorum fakat güzel şarkı söyleyemiyorum kötü ses yok geliştirilebilir ses var diyorlar sizce ne kadar doğru? Böyle bir deneyim yaşayan oldu mu kendisi veya çevresinde veya bilgisi olan? 🎵
Şarkı dinlemeyi çok seviyorum Ama söylemek istiyorum?
Çok güzel söyledin teşekkür ederim gayet iyi sesin var. Böyle seslere çok özeniyorum işte, birde şu an rastgele söyledin aslında çok güzel yerlere gelebilirsin sesinle, tek sorun ülkede sanata değer yok.
Ya ben söylemeyi seviyorum yoksa hani bişey olsun diye değil. İşte her şarkı böyle güzel çıkmıyor, notalarla alakalı galiba teknik detay vardır kesin. Ama sende ses egzersizleri yapabilir düzeltebilirsin.
Her ses her şarkıya gidecek diye bir şey yok ki:) mesela en en basit şeyden örnek vereyim aleyna tilkinin şarkıları güzel ilk cıkardığı falan, Ama gesi bağlarını söylerken şunu farkettim aleyna tilkinin sesi türkiye çok çok daha yatkın. Bu küçük bir örnek ve şahsi fikrim. Benim sesim sıfır evde ses egzersizleriyle de başlasam bile çok bir işe yarayacağını düşünmüyorum, ama kendi ses tonumu seviyorum.
Hey Gulgxr, doğru söylüyorlar bence; kötü ses diye bir şey yok, eğitilmemiş ses var 🎤✨ Benim bir arkadaşım başta çatır çatır detone oluyordu ama şan dersine başladı, nefes egzersizleri yaptı, bildiğin sahne aldı kız! Ses kas gibidir, çalıştıkça açılır. Evde düzenli tekrar, YouTube vokal egzersizleri, hatta uygun fiyatlı konservatuvar kursları kovala. Belki bir gün birlikte düet yaparız 🎶💃
@Gulgxr iyi akşamlar, sitede yeniyimde bişey soracaktım ama sanırım 2 soru hakkımız varmış, ilk seni görüp yazdım ama mesaj atamadım onada xperim yetmiyormuş. Tek kelime bişey soracağımda rica etsem mesaj atabilme şansın var mı