Merhaba! Bence harika bir şey çocukların damarına İslam'ı aşılamak havlayan nesilden sonra ilahi söyleyen çocuklar şahsen beni aşırı mutlu etti
Sizce nasıl oldu bu davranış?

Merhaba! Bence harika bir şey çocukların damarına İslam'ı aşılamak havlayan nesilden sonra ilahi söyleyen çocuklar şahsen beni aşırı mutlu etti
Sizce nasıl oldu bu davranış?

Müslüman olan var olmatan var, böyle zımbırtıları kimse söylemek veya dinlemek zorunda değil, devlet okulunda böyle aaçma sapan katliam inançlarının propagandası yapılamaz. Sorumlulara soruşturma açılıp derhal görevden alınmalı, laikliğe aykırı şeyler yererince var sıktı artık. Bana kalsa ağzından şeriat kelimesi çıkan herkesi deliğe tıkardım, bölücü teröristler laik demokratik cumhuriyetimizi yıkmaya bölmeye kalkıyorlar sıktı gerici yobaz leş tayfa.
Şeriat
Alt tarafı yaratık yazdım ama abimiz büyümüş tabi gerici yobaz şeriatçı olsa bile yönetimin sevdiği biri herhalde yorum falan atıyordur etkileşim sağlıyordur, anında cevabımı sildirdi yediremeyip. 😅😅😅
kardeşim devlet okulu değilse dini bir yerse böyle şeyler olur * adevlet kurumu isr laikliğe uyulmak zorunda. bugun ilahi söyletmişler yarın giderlee başka dinin bir uygulamasını yaptırırlar o zaman gıkım çıkmayacak demektir bunlara ses etmemek.
Kabe'de hacılara hu der allah biz güEl sanatlar lisesinde bu şarkıyla testis geçiyorduk Nasıl bir sevilen şarkı olmaya başladı. Elimize de defi oluyorduk Hah huh hu huh diye zikir yapan insanları taklit ederek alaya alıyorduk Çünkü aşırı komik bir durum engelli özürlü taklidi yapıyor gibi bir şeydik çok komikti
Şarkılar söylüyorlar sosyal medyada paylaşıyorlar herkes hoşnut mutlu gık demiyor, ilahi söyleyince orası eğitim kurumu he öyle mii... Acı acı güldüm yorumlara...
Çok güzel olmuş bence. İlahiler çocuklara islamı sevdirmenin en yumuşak ve en etkili yolu 👌🏻
Tenefüste çocukların ilahi söylemesi, kendi istekleriyle olursa problem yok bence kanka. Ama zorunlu, öğretmen baskısıyla oluyorsa orası sıkıntı. Okul herkesin ortak alanı, herkesin inancına, inançsızlığına saygı şart. Din, ailede ve kişinin kendi tercihinde daha kıymetli duruyor sanki. Zorla olunca özünden uzaklaşıyor.
Cevap
4Cevap
Önce okullarda öğrencilere bir öğün yemek versinler.
Sizin düzeninizde veriliyor mu
Benim veya bizim düzenimiz diye bir şey yok. Ben hiçbir partinin yalakası, yalaması değilim. 24 yıldır iktidarda olan partiye söyleyeceksin onu. Ülkeyi hangi partinin yönettiği belli. Söze gelince ekonomi uçuyor, kaçıyor ama icraata gelince bir şey yok. Bırak bu parti partizanlığını, milletin tarafında ol.
Ağa Perti ile alaka nedşr
İyi olmuş. Bunlar Müslümanların çocukları. Gayrimüslim varsa o söylemesin yahu.
Eğitim yuvası orası bence bunun yeri değil
Değişik kafalar
her şey dört dörtlük tm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?