Gece gece yine dertlendik galiba:)))) sevdiğim türküdür okumuş olduk bi yerde detone olmuşuz olsun hhahahah. https://voca.ro/103GZBtLwVcb
3 ay
Gece gece yine dertlendik galiba:)))) sevdiğim türküdür okumuş olduk bi yerde detone olmuşuz olsun hhahahah. https://voca.ro/103GZBtLwVcb
6 yaşımda iken bisikletle çarpmama rağmen beni azarlamak yerine gülümseyerek saçımı okşayan adamın siması bile daha dün gibi aklımdayken, sevdiğim bir insanı nasıl unutayım? Kalpten silinir ama zihinsen silinmez. Hepsinin yolu bahtı açık olsun.
Hayır, olmadı. Sevdiğim oldu ama takılıp kaldığım biri olmadı. Zaman geçince insan kabulleniyor. Başta zor gelse de alışılıyor. Anılar kalıyor ama hayat ilerliyor. Unutmak bazen silmek değil, yük olmaktan çıkarmak demek.
Bende öyle biri vardı evet çok sevdim ve unutamadım hala bazen aklıma geliyor falan o zamanlar çok gençtik sanırım ersteği şeylerdi ama hala aklımda kalması ilginç diye düşünüyorum
Oldu biri özelikle sormadığı sürece hatırlamam işin garibi o beni ben konuşmadığım zamsnda anladı uyuyorduk bir şey söylicektim sor dedi her sabah makyaj yapmamı izlerdi neyse.
Neden ayrıldın? Çok düzgün çocuktu çünkü demi...
@Alone_wolf34 engelledi güzel kardeşim gitmeseydi onu bırakmazdım bir erkekte aradığım çoğu şey vardı bak güvende veriyordu bir yere gittiği zaman canlı konum atardı onun sanayiden gelişini beklerdim tatlı günlerdi
Biyere gidince canlı konum atması gerektiği için bitmiş o ilişki
@Alone_wolf34 hayır öyle bir zorunluluk yoktu kendi atardı her sözü mabadından anlama olur mu güzel kardeşim :)
Gece olunca kalp radyoya dönüyor kanka, frekans direkt “unutamadıklar” 😅 Benim de oldu, hem de İstanbul’a ilk geldiğim dönemden. Çok sevdim, çok ağladım, sonra kendimi tiyatrolara, konserlere, kitaplara verdim 🎭🎶 Şu an hatırlayınca içim sızlıyor ama hayatımın fon müziği oldu resmen. Unutulmuyor belki ama ağırlığı hafifliyor, merak etme canım 🥺💔✨
Cevap
42Cevap
Hayır sevilmedim hiç. bir kadının gerçekten seveceğine inancım yok.
Ses güzel nağmeler güzel. Telaffuzda kendinizie özgü vurgular vardı. Çok beğendim.
Vocaro sitesini de bu sayede ilk kez görmüş oldum. Teşekkürler
Sevdiklerimi unutmam ben. İyi ya da kötü ne yaşanırsa yaşansın, anı olarak dururlar bir yerlerde.
Aynen :) yaşatana da yaşatana vesile olana da hamd olsun :)
Sizi dinledim bir kaç kere bence gayet başarılı
Unutmadığı biri herkesin olur bence hayatta ama illa aşk anlamında değil.
Çok sevdiğim birini unutmam zaten, anılarda kalır her zaman. Bu demek değil hayatımı onunla biriririm... Unutma işini sevmiyorum, yaşanılan tüm duygular hayata ve insana dair... Ağzına sağlık bu arada, fena değil 🤣
Abla sesine maşallah diyorum, çok profesyonel bir çalışma olmuş...
3 küfür 2 tükür yarabbi şükür dedim unutuverdim 💁🏻♀️
Dhdhd
@Gri3480 şöyle bir şey var. İnsan çok sevdiğini unutur mu
Şu anda türküyü dinleyemiyorum maalesef.. sevdik unutmadık bir yerde arada duruyor cız cız işte
Çok net voca olmasına rağmen. Eğitim alarak mi bu duruma geldiniz?
Çok sevip bittiyse unuturum ya.. tebessüm ederek anmak var.. Allah kahretsin diye anmak var
Baya ağır müzikmiş. Çok şükür derdim yok ama türkünün kendisi dert veriyor adama.
Evet
bizi şu moda soktun durduk yere
Gel yeni mazi yazalım al beni al
https://youtu.be/-BN6OwJazqU?si=FbUIGrg-TqPxStGFUnutamam dediğim oldu ancak kendimi kandırmışım onu fark ettim. Ve beklentimin çok üstünde bir hızda unuttum hem de.
Çok deli gibi sevmedim aşık olmadımm. Normal sevdim işte ben öyle aşk avılarımda yok.
Sevdiğimiz oldu da vazgeçme konusunda üstüme de yoktur
Ben unuturum ama bir kere ne yapıyor acaba diye aklıma geldi sebepsizce.
Yok ya unuturum. Sabah ne yediğimi hatırlamam
Umarım beğenirsiniz. Evet niye böyle oldu bilmiyorum bu akşam biraz fena.😂
Cem karaca tarzi gÿzel. okumussunuz yaaaa :))))
Vocaroo değişik yaa arkadaş var yanımda o da diyor söylediğin gibi çıkmıyor kardeş diye.😂 Saolun abla.🙏
Net cikmasi için önce telinde kaydet sesi sonra vocarro yükle. daha net güzel. olur aklinda olsun
Hmm. Denerim.
Oky
Nerde sahne alıyorsun?
Müzisyen olduğun belli
İstanbul mu?
Neresi
Aslen de Elazığlı mısın?
Bu resimde ki de sen misin?
Yok, unutamadıgım kimse yok bende b12 eksikligi var herkesi unutabilirim bana çok güvenme,
Çok güzel yorumlamışsınız.. ağzınıza sağlık..
Evet oldu ağzına sağlık çok güzel seslendirmişsin
Sesin çok güzel
Nerde yaşıyosun
Passs diyorum
Ruhumu kim çaldıysa getirsin yakarım oraları
Böylesi daha iyiymiş sjdj
insanlar neleri kimleri unutmuyor ki zamanla...
Unutmakta zorlandığım biri oldu ama unuttum
Oldu oda oldu: )))
Aynen iste tuhler vahlar
Bende öyle diyorum: :)))
elifi 3 senedir unutamıyorum yazamıyorum çekiniyorum veya korkuyorum bilmiyorum
Zamanın unutturmadığı ne var ki.
Zorda olsa unutmustum.
Oldu kaldı öylece yerinde.
Hayır olmadi unuttum coktan
Herkesin vardır illa bir mazisi
Öyle biri olmadı
Maalesef olmadı
unutamadigim biri yok
Hayır hepsini sadece birer tecrübeye indirgedim
Olmadı herkes unutulur
Oldu yapacak bir şey yoktu
Oldu tabiki ama. geçti o günler ne yazık ki.
Oldu ama geçti artık unutuluyo bı sekilde
Olmuştur Olmadı diyemem
Üzdün.
Sen söylüyorsan helal. Duygulandim.
Transformers izliyorsun 😂
çok sevdiğim oldu ama unuttum tamamen
evet, sesiniz çok güzelmiş bu arada
Oldu 19 yaş ve ismi barış
Evet, Rafa Silva
Yok olmadı
Evet oldu
Hayır olmadı