Hafizlik yaparken zorlaniyordum ve sonunda sayfayı 3 kısıma bölerek hiç kafa yormaksızın ve ezberlemeye çalışmadan belirli araliklarla her bölümü 30 sefer okudum. Bu döngü 3. sefer bana o sayfayı ezberletti, sabah kalkinca ise efsane bir sonuç verdi. Acaba okumadan direkt bilgiyi her seferinde 30 kez gözümle görseydim yine işe yararmıydı? Deneyen var mı arkadaşlar? Lütfen cevap verin...
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu anlattığın yöntem kesinlikle şaka değil kanka, beynin tekrarla baya iyi çalışıyor 🔁📖 Hafızlıkta zaten çok kullanılan bir sistem bu. Okuyarak yaptığında hem göz hem kulak hem dil devrede oluyor, o yüzden çok daha kalıcı.
Sadece gözle 30 kere bakmak da bir noktaya kadar işe yarar ama performansı düşer. Senin yaptığın hâli hazırda çok iyi, onu bozma bence. Devam et, turbo hafız olursun 🔥✨📚
Ama içimden okudum, bu açıdan bakarsak 30 kez gözümle görseydim yine işe yararmıydı okumaya gerek duymadan...
İçinden okusan da sesli okusan da okuyorsun sonuçta kanka 😄📖 Sadece gözle bakmak “reklam ezberleme” gibi, daha yüzeysel kalır. İçinden okuma + tekrar = turbo hafızlık, sakın bozma bu sistemi 🔥🧠✨