Ne kadar araştırmacısınız?

Bu aralar epstein odaklı araştırma yaptım. Ve duyduklarım gördüklerim karşısında inanın kanım dondu. Çocukları kaçırıp bir adada işkence edip andrenalin verip onların kanını alıp kendi kanlarımı yeniliyorlar ve etlerini yiyorlar. Böyle şey tamamen kanımı dondurdu. Özellikle depremde kaybolan çocukları yardım amaçlı gelip kaçırmışlar. Mesela Türkiye de deprem olduğunda 5 yaşımdaki bir çocuk Hollanda da çıkmış. O çocuk depremzedeyim demiş. O çocuk oraya nasıl gitmiş nasıl oluyor da orada çıkıyor. Veya epstein işkencesin de bir çocuk annecim diyerek bağırıyor. Dün akşamdan beri bu tür şeylere baktım araştırdım. Ve biraz daha ilerlediğim de covid deprem kıtlık vs bir çok şey bilinçli yapılıyor ki zaten bunu biliyorduk. Ama şimdi de yine bir yapay deprem olabilir. Özellikle İstanbul depremi. Uyanın, uyanalım , uyandırın. Adım adım ilerliyorlar ve yakında hayvan beslemek bahçe sahibi olmak her şey yasaklanınca keşke deriz. Bizleri de eve hapsedip kontrol etmek isteyecekler. Böyle deyince kulağa aptalca geliyor ama inanın maalesef tehdit altındayız.!!

Güncellemeler
5 ay
Güncel !!!
Ne kadar araştırmacısınız?