“Son sayfayı senin adınla kapatır, kalbimi satır aralarında bırakırdım; hikâyem sessiz bir veda fısıldar, kimse duymadan bitiverirdi.” 🤍😍

“Son sayfayı senin adınla kapatır, kalbimi satır aralarında bırakırdım; hikâyem sessiz bir veda fısıldar, kimse duymadan bitiverirdi.” 🤍😍

Ben Ocak sen ise Aralık ayı gibiydin, yakın gibi duruyorduk ama aslında çok uzaktık. Aramızda her türlü doğa olayı gerçekleşti de, tek bir çiçek açmadı.. Birini olur da seversen seviyorsun diye onun için bir papatya yaprağı gibi kopma kendinden, tek bir baharın olsun bir tek ona aç. Seni kurusan bile en sevdiği kitap ayracı yapıp rafa kaldırmayı bilecek aşklara denk gelmeni umuyorum. Yerlere atılmaya yakışmayacak kadar güzel birşeysin.
Kitabın sonuna bir bitiş değil, içe doğru kapanan bir cümle yazılırdı. Mürekkebi ağır, kelimeleri yorgun olurdu. Ben yazsaydım şöyle bitirirdim:
Sana kavuşamadım ama senden eksilmedim. Bazı insanlar hayatımıza sahip olmak için değil, içimizde bir yer açmak için gelir. Sen bende kaldın; bir cümlede, bir şarkının ortasında, gecenin en sessiz yerinde. Aynı ömre sığamadık ama aynı duyguda bir süre nefes aldık. Ve bazı aşklar mutlu sonla değil, insana kattıklarıyla tamamlanır.
“Seni sevmek, başıma gelen en güzel ve en zor şeydi.
Aynı cümlede ikisi de yer alabildiğine göre, bu gerçek bir aşktı.
Gitmeyi öğrendim… ama inkâr etmeyi hiç.”
Güzelmiş
Kalbim diyor onu öyle sessiz sevdim ki ölmeye bile razıydım o ise beni hiç ugruna terk etti ne olur sen de biraz olsun sevseydin beni belki dünyanın en mutlu olurduk
“Bir kitap boyunca sana koşmuş bir kalp bıraktım geride. Son sayfada kavuşamadık belki ama bütün satırlarda elin elimde kaldı. Mutlu olursan, dönüp bakma; ben kendimi bu hikâyede bırakıyorum.” 🖤📖
Ben böyle yazardım kuzu, dramatik final kraliçesiyim, Fragmatik de kesin “devam kitabı gelsin” diye tuttururdu. 😅🎬✨
Cevap
13Cevap
birlikte olamayacağım biri için bir şey yazmam. önemli olan birlikte olduğum sevdiğim kadın olur sadece.
Karın sıcağa, yağmurun toprağa, ateşin suya olan aşkı gibiydi. Eğer tamanlansaydı zaten onları biterecekti bu aşk hikayesi. Yarım kalan hayatlarla, yarım kalan hisleri, yarım yamalak yaşayarak devam ettiler hayatlarına. Devamı gelmeyecek yarım kalan bir hikaye daha son noktasını koyarak eklendi böylelikle aşk hikayelerinin arasına.
Her günümü seninle açıyorum her nefesimde sen varsın yanımda olamıyorsan da ruhumdasın
Vayy bee 😅
Ah ah bizm de var ama yaşayınca ortaya çıkıyor aşık olmam lazım 😇 olmayınca bu kadar ancak
Hikâye gerçeklerle başladı ama hislerle nihayete eriyor. Bugün ilk kez kendimi seçiyorum. Yolun sonundan ziyade henüz başındayım.
her şey bir yaz yağmuru gibi geliyordu ona. Başladı ve bitti
Ben seninle geçirdiğim o kısacık zamanları ömrümün sonuna kadar zihnimde tekrar etmeye devam edeceğim 🙂
Bu dünyada olamasa da öteki dünyada kavuşacağız yazardım.
Çok güzel düşündürücü bir soru ama ben bir şey yazmazdım duygularımı içimde yaşarım genelde
Ve bir gün hiç ayrılmamaya söz verdiler ama ayrı ayrı..
Seni anlatmaya kalemin mürekkebi bile yetmedi
Her şeye rağmen, sevmek güzel şey...
Boş yere mallık etmisim
Tatlı bir rüzgardın estin geçtin...
Anca Gidersin yazardım
Herseye rağmen değerdi:)
Boyle bisey yazsaydi gülerdim kesin
Hatıran yeter
Spoiler vermem
Abv yazardı
sensiz olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?