Açıkçası ben Hindistan Pakistan gibi ülkelerin kültürünu sevmiyorum. Bana çok ters bir kültüre sahipler.

Açıkçası ben Hindistan Pakistan gibi ülkelerin kültürünu sevmiyorum. Bana çok ters bir kültüre sahipler.
Afrikalıların bazı kültürleri çok kötü ya. Kadın sünneti, dudak ve kulakları kocaman delmek, yakının ölünce bir parmağını kesmek filan çok korkunç. Tabi oradakilerin hepsi bu kültüre sahip değil ama sahip olanları çok ürkütücüü
Gavur âdetlerinin hepsi diyebilirim öyle ya da böyle ne mutlu türk'üm örf adet gelenek tüm yöreleri seviyorum 🇹🇷😇
Sağol kardeşim sende cansın 🙏🧚♀️
Teşekkürler ablacım 🤗
Fotoğraf tam “dünya kültürleri karması” kaosu olmuş, çok iyi ya 😂
Bana da çok ataerkil, kadınların söz hakkının az olduğu kültürler hiç uymuyor kanka. Ülke değil olayın zihniyeti rahatsız ediyor. Yoksa yemekleri, müzikleri, filmleri acayip hoşuma gidiyor 🎶
Bir de hayvanlara eziyetin “gelenek” sayıldığı her kültür benden uzak olsun, ona hiç gelemiyorum.
Cevap
13Cevap
Arap kültürü
Direk Hindistan aklıma geliyor izlediğim o iğrenç reelslerden sonra kdkdl
Hindistan ve Pakistan aynı cümlede kullanılamayacak kadar farklılar. Meydanın servis ettiği iğrenç sokaklar genellikle güney hindistan gibi kast sisteminin alt tabakasındaki insanlaro yansıtabilir ama islamabad ve Faisalabad gibi Pakistan şehirlerine gitmeden yargı koymamanızı öneririm.
Tayland, Latin Amerikanın kuzey kısmındaki ülkeler. Hint aile kültürü dini hassasiyet türk kültürüne benziyor
Uzaylı kültürü bana hiç uymuyor ne öyle yeşil yeşil
Özellikle hindistan sokak lezzetleri 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Eve ayakkabıyla girilmesi , içkili aile sofrası , anne babaların yanında eş ile fazla sırnaşmak gibi medeniyet adı altında yapılan seyler beni rahatsjz eder.
Tamamıyla bir kültürü bana uyuyor ve uymuyor diyemem. Her kültürün sevdiğim ve sevmediğim şeyleri olabiliyor.
Hristiyanlarin ya da Çinlilerin ya. Çok hoşuma gitmez. İskandinavlarin bile olur yani onların olmaz.
Türk kültüründen daha güzeli yok
Uzak doğukültürü
kesinlikle benimde oralar ve tabii çin
Avrupalılar gibi yaşayamam çok sıkıcılar
Yahudi kültürü. Dünyanın en katı kültürü zira.
Çok vardır haberim yoktur
Kesinlikle hint kültürü
İspanyolların boğa güreşi
Hindistan Çin ve benzerleri
Arap kültürü
Hindistan ve japon sokak lezzetleri
Arap kültürü. Türk kültürü de uygun değil açıkçası.
valla doğu kültürü bana ters geliyor biraz
İskoç erkeklerin etek kültürü
Hindistan kültürü bana uzak.
Çin mutfağı.
Asya ülkelerinin kültürleri
Arap kulturu
Hindistan
Hindistan
Hint Afgan Paki
Uzak Doğu
Arap kültürü
Ben de aynı şekilde