biraz farklıdır ama bu tarz yazıyordum. Yıllar oldu yazmayalı. Buda 2021
Bir papatyanın yaprağında seni seviyorken Diğer yaprağında hasretinle yaşadım Gökyüzünü tamir edemem , sen yokken Güneşi geceye veremem , gece de sensiz zaten Sen yokken güneşi bekleyemem Ay ışığında oturup yıldızları güzel seyredemem Sessizlikte şarkısın sen , dinlemeden edemem Hediyesin , emanetsin , huzursun sen Sen yokken nasıl yaşamışım ben , Sen yokken nasıl kaybolmamışım ben Hayatın başladığı tarihti 19 Ocak Papatyalarla süslendi hayat , güzelliğinle örttü üstünü ısındı hayat. Hayaller kurmalı seninle , sabır ede ede varmalı hedefe Vazgeçmemeliyiz bu sevgiden , hayalden Ağlayabiliriz , mutsuz oluruz , ama sabrederiz Sonu mutluluksa sonu senle olmaksa bu sınavı geçicez Çikolatayla Gülen gözlerin çiçek açsın Gülüşlerin de güneş doğsun hiç batmasın Utandığında gecelere yıldızlar yerinde duramasın Sen var oldukça hayat aksın , zaman anlamlansın Senle bir hayalim var , geleceğim var , duâm var Kitaplar okuyup sohbetlerinde kaybolasım var Televizyon izlemeyi bırakalım dizinde yatasın var Gözlerine bakıp bakıp kalasım var İyi ki varsın , bir dünya’ya bir Sen yeter Bir Tek seni sevdim , sen benim ol , dünya onların Senin gözlerinde yaşayasım var İyi ki geldin , yaşadığımı hissettim... ik
Teşekkür ederim. Ama şiirde çok iyi değilim deneme türlerin de iyiyim. Ama baya yıllar oldu yazmayalı. Sadece yazdıklarımı kaydettiğim yer var. Mesela bir deneme atsam o zaman bayılırsınız 😅
Maalesef. Sevdiğim kişiye kitap yazmıştım. Bütün şiirler sözler denemeler ona karşı hissedilip yazılmıştı. Sonra bir gün oldu annesi ve babası tartıştılar ayrıldılar. Oda psikolojisini bozdu bir gün sessizce gitti. Sonra aradı yazdığı da oldu sadece helallik istedi. Zaten hayat o ya bir kere sebepsiz yere kopukluk olursa bir daha o boş dolmazmış.
Kalp Allahın mülküdür. Kimi alacağını o bilir. Biz müdahale edersek sonucu da ağır olur. O yüzden demek ki hayırlı değilmiş. Artık böyle düşünüyorum. Bu yüzden empati duygusu güzeldir. Hiç değilse yaşamak istemediğin bir şeyi başkasına yaşatmayı tercih etmez insan 🤲
Tebrik ederim çok güzel olmuş. Benim de şiirlerim var. Eskiden çok yazardım ama sonrasında hissizleştikçe şiir yazmayı da bıraktım. şu an üç beş tane vardır sadece.
Çok güzel bir şiir, çok başarılı ve güzel.. iç acılarını kaleme dökmen çok değerli. Benimde bir şiirim var🪷💖
Gönlüm bir mabet ki, bin sızıyla örülü, Kendi feryadım bende, ezelden beri ölü. Bir masumun gözünde görsem toz kadar keder, Ruhumun sarayları o an yıkılıp gider.
Boynumda soğuk çelik, bir cellat bekler pusuda, Ben ise bir çiçek derdindeyim o bulanık suda. Ölüm ki bir nefeslik, bir adımlık mesafede, Benim aklım, bir garip, gülsün diye son kadehte.
Kendi kanım damlarken görmez olur gözlerim, Yeter ki siz gülün der, titreyen bu dizlerim. Bıçak kemiğe dayanmış, veda vakti çalıyor, Fikrim hala bir yetim, uykusuz mu kalıyor?
Varsın kırılsın kalem, varsın dökülsün bu can, Başkası mesutsa eğer, kutsaldır her damla kan. Ben kendi infazımı merhametle süsledim, Öleceğimi unutup, sadece sevgi besledim.🫀🪷
Şiir bayağı içten olmuş kanka, acın resmen satırlardan taşmış 😢🖤 “Neden aktığından haberin yok?” kısmı özellikle tokat etkisi, çok vurucu.
Ben de mutlu olamadığım dönemlerde yazıyorum, sonra okuyunca “bu kadar yanıyormuşum demek” diyorum. Devam et, yazmak hem terapi hem de sanat 👑🎭 Bir gün küçük bir defter yap, kendi şiir kitabın olsun.