Bu dünya klasiklerinden bu romana yeni başladım. Daha önce okudunuz mu?

Bu dünya klasiklerinden bu romana yeni başladım. Daha önce okudunuz mu?
O kitapla beraber sefiller kitabı ne muhteşem di. O kadar duygu yoğunluğu var ki kitabı bitirmek istemiyor insan
Ayrıca anna karanina ve gazap üzümleri kitapları da ayrı bir zevk
Sefillerin sadeleştirilmesini okuyun. Çünkü bazı yerlerde gereksiz betimlemelere giriyor.
Gazap üzümleri kitabı ise başta ilgini çekmeyebilir, ama ortalara doğru heyecanını vermeye başlıyor.
Rica ederim, iyi okumalar
Bir İdam Mahkûmunun Son Günü’ne çok güzel bir giriş yapmışsın kızım, zevke bak 🎭📚 Victor Hugo okuyorsan level atladın sayılır. Okudum, kısa ama tokat etkili bir kitaptı, özellikle son sayfalara doğru psikolojisi fena çarpıyor.
Ben en çok tarihi roman ve modern klasik seviyorum. Dünya klasiği favorim de Suç ve Ceza diyebilirim, Raskolnikov kalbimi gömdü oraya 🎬💔
Cevap
7Cevap
fantastik.
• Suç ve Ceza
• Sefiller
• Anna Karenina
• Don Kişot
• Gurur ve Ceza
• Savaş ve Barış
• Madame Bovary
• Moby Dick
• Uğultulu Tepeler
• Karamazov Kardeşler
Bu on tane güzel benim için.
Herkesin aynı şeyleri söylemesinden kusasım geliyor artık. Klasikleri okudun bitti, artık şu sefiller diye başlayan listeleri salın nolur
Bu kitabı duydum da hiç başlamadım daha ben polisiye seviyorum Peyami Safa favori yazarım özellikle cingöz Recai serisi
Bi ara bakarım belki
Türk edebiyatı klasikleri okumayı severim dünya klasikleri daha sonra gelir en sevdiğim kitap da mahmut ye sarı çoban yıldızı
Yesari
tolstoy baska boyur ama zweigda candir
Piskolojik
Dorian gray
Psikolojik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?