السلام عليكم
Hayat somut bir şey olsaydı mesela?
Her soru bir iskelete, öze ve köke sahip olmaz mı? Yoksa sorulmuş her soru zihne esen bir rüzgardan mı ibarettir?

#kültür sanat
Sapere aude
السلام عليكم
Hayat somut bir şey olsaydı mesela?
Her soru bir iskelete, öze ve köke sahip olmaz mı? Yoksa sorulmuş her soru zihne esen bir rüzgardan mı ibarettir?

#kültür sanat
Sapere aude
وعليكم السلام ورحمة الله
bu soruya verilecek tek uzun bir cevabım var:Romantik dönemin üç aşamalı yapısı, "başlangıçta 'çiçeklenme ve çürüme' modeline dayanan organolojik bir kavrama dayanmaktadır."
Romantik Dönem'den kastınız hangi zaman? Ve hangi coğrafyadaydı bu üç aşama?
romantik dönem hepimizin zaman içerisinde yaşadığımız dönemler ve bunun coğrafyası olmaz her insana ait bir yaşam şekli size özel değil
Haklısınız. Ben tarihsel bir sınıflandırma zannettim, açıklamanız için teşekkürler
Rica ederim
Hayat somut olsaydı bence hem iskeleti hem rüzgârı olurdu güzelim. Bazı sorular kök salan ağaç, bazıları esip geçen meltem. Cevapların kimliği de soruyu soranın kalbinden geliyor. Senin bu sorunun kokusu net mandalina + Van Gogh karışımı mesela 🍊🎨 Sapere aude diyorsak, sormak da cevap vermek de cesaret işi. Sor, rüzgâr esse de iskelet kalıyor. 💫
Cevap
3Cevap
olurdu bence evet
Yine yeniden buradayım, cevabın kimliği değil kimin cevabı olur? Asıl soru bu olmalı sanki. Yolda kalmışların ve yola çıkmışların sorusu olur
وعليكم السلام
Evet, olur. Verilen cevap tarafını belli eder her konunun ve tarafın benim için bir kimliği vardır.
Olur.
Olur tabası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?