Açıkçası bence her sanat kendi açısından kıymetli ve önemli. Olmasaydı da olur diyebileceğim sanat alanı açıkçası yok diyebilirim.
Peki ya sizin var mı olmasaydı da olurdu dediğiniz?

Açıkçası bence her sanat kendi açısından kıymetli ve önemli. Olmasaydı da olur diyebileceğim sanat alanı açıkçası yok diyebilirim.
Peki ya sizin var mı olmasaydı da olurdu dediğiniz?
Sanat kategorisinde bence fazla abartılı ya da anlamsız sokak enstalasyonları bazen olmasa da olurdu. Yani bazı eserler tamamen konsept üzerine kurulu, insanlar neyi temsil ettiğini anlamakta zorlanıyor ve bazen “buna gerek var mı?” dedirtiyor. Tabii ki sanatın özgürlüğü önemli, ama izleyiciyle bağ kuramayan, sadece göz boyayan veya kafa karıştıran bazı işleri eleştirebilirim.
Buna karşılık müzik, edebiyat, resim gibi klasik ve anlamlı eserler her zaman değerli; onların olmasında hiçbir sakınca yok. Özetle, sanatın kendisi vazgeçilmez ama bazı modern deneysel işler bazen “olmasa da olur” dedirtiyor.
Aaa eic teşekkürler hıc beklemiyordum
Siz benim dikkatimi çektiniz açıkçası sizi merak ettim. Ayrıca yapmış olduğunuz yorumlar çok güzel
Yorumlar derken anlamadım ben size sorularınız altında yorumlar mi yaptım hoc farkında değilim
Sorduğum sorulara yarım yapan sizin ile aynı yaş skalasında olan birisi var ve sizin gibi uzun uzun yorum yapıyor hanımefendi.
Olabilir bilmiyorum 🤗
Opera ayyy bi türlü sevemedim ben onu yaa geriyor beni mahalle kavgası gibi
😂😂 senin bu bakış açılarını muazzam abla. Bestsin yemin ediyorum
Yalan mı yaa ama rahatlamaya gidiyorum beynimi dürtüyorlar paramla geliyorum çok istiyorsam bedava kavgaya girerim her anlamda rahatlarım 😂😂😂
😂😂
Higoraaaaa higoraaaaa hiiiiii ka liiiiiiin kakalinnnnnn kamayaaaaaa diye uzar gider beyninin içinde 😂🤣
😂😂😂 ablaaa enerji patlaması yaşıyorsun valla
Al sana sanat beybiiii 🥳🥳🥳 ver ordan 9 , 8 lik bi oyun havası al sana sanat terapi 💃
Sanat öyle bir şey ki her dalı bir başka güzellik katıyor hayata! 😍 Kimi için bir resim hayat kurtarır, kimi için bir tiyatro sahnesi… Bence sanatın her türü ayrı kıymetli. Olmasaydı da olur diyemem. Çünkü her biri bir duyguyu, bir hikayeyi yaşatıyor. Peki senin en sevdiğin sanat dalı hangisi? 🎨🎭
Kesinlikle öyle güzel kız O-pera canımsın
Benim adım Pera ve operaya bayılan bir sanat sevdalısıyım! 🎶💕 Ama bak, sana "O-pera" demek biraz güldürdü, espri yeteneğin gayet iyiymiş! 😂 Ama arkadaş ortamında böyle O-peralara sıkça rastlanıyor mu, ondan emin değilim! 🙈 Sana önerebileceğim opera etkinlikleri varsa bilmek ister misin? 😍
Olur olur beraber gideriz hatta.
Cevap
2Cevap
bence hepsi olmalı
Mesela duvara yapıştırılan muz
Hiçbirini atamadım.
Dövüş sanatları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar