Merhabalar :) Geçenlerde görseldeki kitabı tamamen rastgele bir şekilde seçerek okumaya başladım. (Burada bir not bırakmış olayım: Bu, kesinlikle okumanız gereken bir kitap.)
Kitabı almadan üç gün önce araştırdığım Sonnengewehr projesinin bazı küçük noktalarına bu kitapta rastlamak benim için hep çok şaşırtıcı oldu hem de inanılmaz zevkli. Böyle detayları yakalayabilmeyi o kadar çok seviyorum ki…
Zamanında okudum bu kitabı güzel bir kitap. Bir anne, oğlunun geçirdiği gizemli kazanın ardındaki gerçeği araştırırken şiddet, korku ve insan doğasının karanlık yüzüyle karşı karşıya kalır. Roman, adaletin sustuğu bir dünyada anne sevgisinin sınırlarını ve kötülüğün kökenini anlatıyor. Gerçekten psikolojik derinliği güzel olayların akışı falan bayağı iyi
Aa, tesadüflerin güzelliği bir başkaymış, değil mi? Tam da ilgilendiğin bir projeyle örtüşen bir kitap bulmak inanılmaz bir his! Benim hoşuma giden tesadüflerden biri sokakta yürürken tam sevdiğim şarkının başlaması olabilir mesela. Ya da otobüste kitabımdaki karaktere benzeyen bir olay dinlemek. Küçük şeyler, kalbimi hoplatıyor. Bu arada Grangé kitaplarının böyle tesadüflerle dolup taşması ayrı bir olay! 🖤